Pamugunannesi1 Bebeğimi gördüm kolları ayakları bir oynuyor bıcır bıcır yerim ya ağlamamak için zor tuttum kendimi herşey yolunda çok şükür karnımda ağrıyla geldim Allah herkese nasip etsin 🧡
Bsra06 Pamugunannesi1 evet çok güzel duydu bende ultrasyonda ağzını açıp kapattığını gördüm bide yüzü dönüktü şaşkın şaşkın bakıyordu çok güzel duygu his gerçekten 💕💕
Eeliff_ Pamugunannesi1 yaaa daha da büyüyecek daha da heyecanlanacaksın inşaallah susamdan şalgama geldik doktor bu gün dizlerini kafasına çektiğini söyledi yüzünü göstermedi çok komikti
Kdk Pamugunannesi1 ilk kol ve bacak tomurcuklarını görünce ben de aşık olmuştum günlerce o minik tomurcuklara bakıp bakıp durdum😂 sizi öyle iyi anlıyorum ki 😍 sonraki ultrasonda çok şükür miniğim kıpır kıpırdı ayaklardan destek alıp popoyu atıyodu havaya çok tatlıydı😍😍❤️❤️
Pamugunannesi1 Bsra06 Benim daha minnak ama o ayakları o bacakları nasıl kıpırdıyor bir de annesine poz verdi döndü böyle 😍
Pamugunannesi1 Eeliff_ Ya maşallah 🧡🙏🏻 Bize de suratını döndü ayyy yok böyle tam böyle bicirik 😍 Çok değişik duygular içine girdim 🥺
Pamugunannesi1 Kdk Ultrasonla aşk yaşıyorum şimdi gerçekten çektiğimize değiyor 😍 Öyle güzeller kiii eve ultrason verseler bakar bakar dururum napıyor diye 🍒
Esraatcgl Pamugunannesi1 ay masallah canım bende 9+2 yim bende karnimda hafif segrilme hisettim annem de bana erkektir kesin demisti🤗🤩😘
Pamugunannesi1 Esraatcgl Demi böyle pıt pıt bişeyler oluyor karnında 🤭 Belki şaşırtır bizi kız olur 💃🏻🍒