2kusunannesi Arkadaşlar 27 haftalık hamileyim bugün dışarı çıkmıştım idrara sıkıştım lavaboya gittiğimde iç çamaşırı tamemen bembeyaz peynir gibi akıntıdan görünmüyordu ne olabilir bebek hareketleride normal
Busra3509 2kusunannesi Benim de sürekli yoğun Akıntım var 23 haftalık hamileyim Ben de yoğurt parçası gibi geliyor Fitil kullandım ama geçmedi Hatta daha çok arttı herhalde bebek büyüdükçe akıntıda çoğalıyor diye düşünüyorum tek temennim Bir an önce şu akıntıdan kurtulmak doğumdan sonra inşallah hemen kesilir bazen yeşil gibi geliyor benim rengi bazen koyu sarı kaşıntı falan varsa mantar olabilir ama
e_doga Bebek bu haftalarda vajinaya daha fazla baskı yapıyor o yüzden de akıntı miktarı artıyor. Akıntınızın rengine ve kokusuna dikkat edin eğer süt kesiği gibi değilse ekşi kokmuyorsa sorun yoktur
Mom-2 2kusunannesi yani gene içim rahat etsin diyorsan doktorunla konuş tabiki ama vajinal fittiler böyle yapıyor bende ilk gebeliğimde kullanmıştm bir müddet sonra beyaz tortu tortu geliyor doktoruma sordugumda normal olduğunu ilaçtan kaynaklı kalıntı olduğunu söylemişti ☺️