Meltem_aras Badeninannesii hic mi çay içmiyorsunuz içmiyorsaniz kış cayini tavsiye ederm tadi ve kokusu harika🌸
Meless Meltem_aras lahmacundan nefret ettim. Etli şeyler görmek istemiyorum. Şu an yazarken bile midem kalktı
Deniz2628 Meltem_aras napıyım ama kızzz adamın yaptıgı her hareket gözüme batıyo oda gıcıklığına üstüme geliyo
Elizabettt Yatak odam akşam yatınca bir şey yok ama sabah kalkınca kendimi oturma odasına zor atıyordum çok şükür 4. Ayın içindeyiz hafifledi biraz
Senemolcay Meltem_aras et et et 🥩 çok severek yiyordum hamilelikten önce şimdi ise kokusu bile çok kötü😖
Hiranurecrin Yeppudaa daha öğrenmedim ama benim iki kızım var iki kizimda da tavuktan tiksinmiştim büyük ihtimalle buda kız 😁peki sizin cinsiyet nedir
Yeppudaa Hiranurecrin benimde bir kızım var ama onda tiksinme yada birşey yaşamadım . 14 haftalık hamileyim bunda bir çok şeye tiksinir oldum başta tavuk.
mucizemi_beklyrm Meltem_aras sorma hemen aceleyle sanki kovalayan var gibi fırçalayın çalkalıyorum ama midem ağzıma geliyo 🤢🤦♀️