Kubrabulut Meltem_aras yemek değil ama güzel kokulardan tiksinmiştim 😅🤦🏼♀️ Yumuşatıcı kokusu, parfüm kokusu filan. İlk aylarda aslaaa tahammül edemiyordum. Şimdi 34 haftalık olduk hiç bişeyden tiksinme filan kalmadı 😅
Nur-92 Meltem_aras benimde ceviz, balık, çikolata. Öyle iğreniyorum ki ceviz ve balık faydalı diye bi kaç kez yemeye zorladım kendimi asla içim almıyor
Ozgeyilmaz22 Meltem_aras haşlanmış yumurta ki bayılırdım hergün yerdim 32 haftadır bir gün bile yiyemedim
Gamecan Meltem_aras et haslanmış et ve tavuk kokusu tavuk gerci ben herşeyden tikainiyorum. 🥴🥴🤮😔10+0 nezaman gecicek acaba bu cilem 😩😩
Meltem_aras Gamecan bazılarınin hamilelik boyunca sürebiliyor hatta doğumdan sonra bile😓kişiye göre değisiyor…
niss123 Meltem_aras portakal suyu 😅 bence çok ilginç bir tiksinme oda sıkarken mide bulantım olmuştu ondan sonra yine içmiştim. Sanırım pek yiyeceklere durumu bağlamadığımdan tüketmeye devam ettim şimdi çok şükür hiçbir sıkıntım yok 14 haftalığız 🥰
Emine_4206 Meltem_aras yoğurt tavuk ve kıyma ne yapacağız en onemli şeyler özellikle ama ben yoğurt ve tavuk hiç yiyemiyorum meyveli yoğurtlar zararlımı peki