Zhrcn Meltem_aras hahahahaha ayyy alemsin yemin ederim yok kız benimki ölür boğazından vazgeçmez ben hamileyim o doğuracak 😂😂😂
Ferahfezaaa Meltem_aras herşey yoğurtla başladı zaten, kokusu tiksinc gelmişti ve hamile olduğumdan o zaman şüphelendim, sonra elma soğan sarımsak, herşey vazelin kokuyor ama herşey delirmemek elde değil
Babybump Roka ve omlet üstelik ikisini de normalde cok severim yumurtayı hep haslanmıs yedim bu yüzden, ama bu ilk başlatsaydı şimdi hepsi geçti yine yiyorum severek
Meltem_aras surelitta52 yöresel yemeklerde kalsa çok iyi olu o zaman😅 pilavi lapa yaptgndan kendisi de mutsuzsa ölçülu denese keşke
surelitta52 Meltem_aras Aynenn 😄 Aslında bir kaç kez nasıl yaptığımı anlattım yaparken ama kendi bildiği gibi yapmayı tercih ediyo.
Kimkibu Meltem_aras benim allaha şükür hic sıkıntım olmadı ya bulantu kusma vs kızım çok usluydu teyzesi😍😍
Ysr_emrm Bende çok şükür sigaradan tiksindim ama biraz fazla tiksindim sanırım görmeye bile tahammülüm yok ve sigara içeren filmleri bile izleyemiyorum 🤮
Cansu_04 Et ve sulu yemekler allahım eşim bugün yanımda et yedi bilerek ağladım dedim bunu nasıl yiyorsunuz iğrençsin 🤧🤧