Aloneanqel Meltem_aras 3 haftalıktım daha. Eşim yaptı yeşil fasulye ertesi gün eşim işe gidince yedim ama iğrendim midem de bulanıyordu zaten 🤢🤢 birdaha asla yiyemedim ne gebelikte ne doğumdan sonra
Meltem_aras Shuled25 ay bir saçma sapan duyar kasma postun başligi acik ve net midesi bulanan girmez girmeseydin kardesim post boş olsa admin başa tutturur mu?
Aloneanqel Meltem_aras boşver ya yeme korkma bunlar için. Onu yemezsen başka şeyler yersin bebişin sağlıkla hayırlısıyla doğsun da Allahın izni ile🙏🏻
snbszge Eceatar Meltem_aras çok şükür onda bi sıkıntı olmadı sadece balık bayatmış sanırım birkaç gün mide bulantısı ağrı çektim bi buçuk ay geçti hala aklıma geldikçe midemi bulandırıyo🤮😅
Pkzctz Meltem_aras aynen normalde kolaya karşı zaafım vardı kahvaltı da bile içerdim çok şükür oğlum sayesinde kurtuldum koladan😀😀
Mryymrv Meltem_aras hamilelikten önce çikolataya bayılırdım şimdi resmen çikolatadan ve tatlı şeylerden tiksindim hiç canım istemiyor ve yiyemiyorum
49411995 Meltem_aras ben yiyecek değil de kaynanam allahım sanki allahım sen affet tövbe haşa ama sanki şeytan gibi geliyor bana aşırı nefret ediyorum ondan önceden böyle değildim şu bir aydır nefret ediyorum ve aynı evde yaşıyoruz bu aralara mecburen
surelitta52 49411995 Bende kaynanamın yemeklerinden tiksiniyorum, yemeklerini yememek için evden yiyip gidiyorum. 😄
HappyMom Shuled25 Hanımefendi annelerimiz ortak bir dertte buluşmuş sohbet ediyorlar. Sizin ilginizi çekmiyorsa postu açıp okuma zahmetine girmezsiniz!
aysedemir7 Meltem_aras Haftadayım. Tiksindiğim bişey yok şükür. Önceden domates yiyemiyordum. Şimdi bayılıyorum. 🤭