Pikimom Domatesli salçalı soğanlı yemekler soğan kokusu daha cok avokado ilk zamanlar cok yediğim için şuan göresim bile yok bende tam tersi asla yemediğim seyleri yemeye başlamıştım muz gibi meyve gibi normalde cok tüketemezdim😂
Pikimom Minnakanne26 bende de çay hala devam ediyor tek yük içmeye çalışıyorum ama gitmiyo 18 hafta oldum maşallah dinmedi bi tiksinmeler
Selinavci Meltem_aras bana yaklaşma dokunma diye çok bağrdım ölürüm ya o da tamam deyip uzaklaşıyor du
Fatmanurrrrrr Bende ne yesem süt kokuyo hiç bi şey yiyemiyorum 5. Ayımda başladı ne zaman biter allahım 😢 yani armut bile süt kokar mı ya 😕 sadece makarna ve elmayla yaşıyorum😄
Haydaralii Meltem_aras hiç sorma ya insan kocasından midesi bulanir mi oda kendisine bakar keşke kirli olsa tamam diyecem adam tertemiz ama gel gelelim midem bulaniyo
zynep24 Meltem_aras hayır ama çamaşır makinesi görünce dahi bir garip oluyorum sabun yumoş deterjan bunlar beni öldürüyor 🥺🥺🤮
zynep24 Meltem_aras hayır ama çamaşır makinesi görünce dahi bir garip oluyorum sabun yumoş deterjan bunlar beni öldürüyor 🥺🥺🤮