Esekoldurengunes Benim ilginç bir şekilde hamileliğimin başından beri tiksindiğim bir yiyecek olmamıştı ama şu an 28 haftalık oldum yumurtadan tiksiniyorum 😑🤮
Seda-34 Meltem_aras haftanız daha erken benim de o haftalar öyleydi. Mide bulantısı yaşayan birisi olmamama rağmen 7. haftada belirli yiyeceklerden tiksinme başladı 16. Haftada biraz azaldı zorla yiyebilir hale geldim. 20. Haftada da tiksinti yerini herşeyi yeme isteğine bıraktı😂😂
Bsra06 Meltem_aras Ben hamile olduğumu öğrendikten 1 ay sonra kurban bayramıydı ve evlerde et kokusu kuzu dana… etten tiksindim ben sadece peynir ekmek yiyerek ilk 3 ay geçirdim sebze aşırı yiyordum ama et tavuk aslaaa 3 ay yiyemedim…2.gebeliğim
Meltem_aras Bsra06 benmde ilk gebeliğimde uyemedigim sey yok ama bu 2. Gebeligim sizn gibi peynir ekmek😥
ikibalannesii Meltem_aras bulgura ve sucuğun kokusuna dayanamıyorum bide ilginç bi şekilde biyerde bi benzin kokusu duysam ordan direk kaçıyorum en nefret ettiğim şey benzin kokusuu🤮
Melikemurat ikibalannesii soğan kıyma tavuk omo kokusu bulaşık makinası kokusu yumurtayı soyarken yerken bulanmıyordu 😂
Mucizemmmmmmm Meltem_aras başta çiğ etti kanli kanli görünce migdem bulaniyodu şimdi oda geçti pek et sevmesemde kızım için iyiyorum ve çok şükür hic biseyden tiksinmedim
Meryemkale Meltem_aras tokat geliniyim onların yaptığı bi yemek vardı köy dolması diyolar hastasıydım normalde ama bulantılarımın olduğu zamanlar aşırı tiksinmiştim hala yiyemiyorum🥴