cilek21 54_kubra aynen kesinlikle bir yumurta nasıl bu kadar iğrenç kokar su an yazarken tiksindim burnuma geldi resmen kokusu ıyuyyy
karayakaydan Mavilotta eveeet 😂 domatesi elime alip soyup dogramak mi aman Allahimmmm dusunmek bile yetiyor 🤮🤮😂
Yspnr Selinn27 bende de muz inanilmaz bir tiksinti yapiyor.Bebek icin yemek zorundayim.Ayva ile bastirmaya calisiyorum bu durumu
Zhrcn Meltem_aras sorma adam etçillikten otçulluğa terfi etti 😂 ne demişler gülme komşuna gelir başına arkadaşına çok gülüyordu ot yiyor diye şimdi aynısı kendinin başına geldi ilahi adalet 😂😂😂😂
Meltem_aras Zhrcn fit kalsinlar canim onlar da biraz maşallah benmkinin de iştahi acildi resmen 2 3 aya göbek tokuşturcaz😂
[silindi] Kelle paça görünce bile midem bulanıyor ama çiğ köfteye hayır diyemiyorum bol acılı yiyorum sorun olur mu acaba
esindoglar Meltem_aras YuMuRTa 😔 Allah günah yazmasın hele o haşlama hali kokusundan kaçacak yer arıyorum 😂
Asya90316 Meltem_aras ben normalde köri soslu tavuk ve sütlaç çok severdim ama şimdi ikisinden huylandım aklıma geldikçe bile midem kötü oluyor 🤭