derinsart Meltem_aras turşu aşermiştim yedimde cok güzel ama ondan sora cok tiksindim öğürüyodum kokusundan😬
Mavilotta Meltem_aras mercimek çorbasıııı 😰😰😰🤦♀️🤦♀️🤦♀️ normalde çok severdim hamileliğin başından beri aşırı midemi bulandırıyor kokusuna dayanamıyorummmm
Gulsahkinay Meltem_aras Meltem_aras tavuk kırmızı et asla asla 35. Haftaya girecem hala yiyemiyorum 😤
Mavilotta Gulsahkinay aayy ben de tam tersini en başından beri rüyamda sürekli et görüyorum sabah akşam yesem bıkmam😅😅
Emirinannesi34 Meltem_aras ben normal hayatımda yumurta yiyemedim kokardı şimdi yemeye başladım 😁 ama et köfte vs soğan sarımsak görmeye dayanamıyorum içim kalkıyor🤦🏻♀️
karayakaydan Mavilotta eveeet 😂 domatesi elime alip soyup dogramak mi aman Allahimmmm dusunmek bile yetiyor 🤮🤮😂
Minnakanne26 Meltem_aras mide bulantılarım çok ağır geçti çayın kokusu bile midemi bulandırmaya başladı halbüki bir oturuşta 5 bardak içen biriydim. Aylardır çay içmiyorum. Ve o ara sürekli çorba içtiğim için artık çorba görmek istemiyorum.
Meltem_aras Minnakanne26 çayi özlediyseniz kıs cayı denemelisinz🌸kokusu ve tadi cok guzel rahatsiz etmeyebilr
Pikimom Minnakanne26 bende de çay hala devam ediyor tek yük içmeye çalışıyorum ama gitmiyo 18 hafta oldum maşallah dinmedi bi tiksinmeler
Srcpa Meltem_aras patates püresi gördüğümde ani bi mide bulantısı yaşıyorum şuan yazmam bile midemi bulandırdı 😐