DenizSayer Bir çok şey valla ne yemem gerekiyorsa hep tiksiniyorum ya eşimin ısrarıyla zorla yiyorum yemek yiyesim bile yok 😣
Sevgialngnn Selvaa ay ben ilk zamanlar dolabı açamıyodum dolaptaki suyu içemiyodum ekmek ve etlerden çok tiksindim kızarmış et özellikle su fln kokuyodu resmen temiz dolabın içinde😂😂🤢🤢
Gamze_Turan Benimde kıyma ceviz badem yanımda biri yiyince bile midem bulanıyor bakamıyorum hamilelikten önce yaprak sarmaya bayılıyordum her hafta yapıyordum şimdi sarmadan kaçıyorum 🤢🥴
160620 Meltem_aras sarımsaklı yoğurt her yemeğin yanında bayıla bayıla yerim ama kokusuna tahammülüm yok😅 O gün yemekte sarımsaklı yoğurt varsa saniyede mutfağı topluyorum sarımsak kokmasın diye. kısacası kokusundan tiksinip aşkla yiyorum🤓
Nhlady Meltem_aras Ilk 4 ay salca ve domates gorunce bile cok kotu oluyordum simdide cok salcali ve domatesli yiyemiyorum az olmasi lazim🤣
[silindi] Ilk gebeligimde yumurta menemen ve tavuk Simdi yine yumurta tavuk ve kremali makarna (cok canm çekmişti fazla yedim sonra tiksindim) Kızım icin mecbur yumurta yapıyorum hergün cok zor 🤢
Zhrcn Meltem_aras et ve et ürünleri içim dışıma çıkıyor gördüğüm anda 🥺adam et delisi artık evde otçul oldu 😂😂😂😂
irorkay Meltem_aras ayy aynı inanmıyorum ilk trimesterda yumurta ceviz ve avokado idi şimdi 2.tirmesterdayım daha rahat geçiyor..
gulsahaliarya İlk hamileliğimde süt peynir et kuru kayısı. Şimdikinde salçalı soğanlı herşey. Ama geçti tabi bir ay sürdü çok şükür