idiloska Zasya ya 🤦🏻♀️☹️ Uzun tırnak hiç sevmiyorum of bi de şimdi yeni moda yaptırıyorlar ya öyle. Of kırmadan söyleseniz mi acaba zor olmuyor mu takılmıyor mu diye ya da kısa daha çok yakışır filan mı deseniz.
Zasya idiloska kadın genöliğinden beri hep uzun kullanmış. Kendi tırnakları takma falan değil. Artık kesmeye kesmeye at tırnağı gibi olmuş kalın kalın. Ne kırılıyor ne kesiliyor
idiloska Zisanmery evet dünya kokudan ibaretti benim için. Bi sabah kahve kokusuyla uyandım o zaman anladım kokular başladı diye, sonra koku dünyası büyüdü ben k9 köpeği gibi oldum.
Es2021 Turşuuuu 🤮🤮 hele ilk aylar dolabı açınca resmen buram buram kokuyordu en son çöpe attım bir kavanoz turşuyu göresim değil duyasım bile yok 😬
Meltem_aras [silindi] dur senin yeni başliyor benmde oyleydi herseyi yiyor tiksinmiyordum benim 12 bitti gerci boyle de kalabilrsinz insallah boyle kalir🌸
Ortmenanne16 Meltem_aras et et et 🤪🤪🤪 3. Trimester e girmemle tekrar yemeye başladım aylarca eşime yaptım bende sebze yedim 🤭🤭🤭
idiloska Meltem_aras valla su kokmuştu ya su, leblebi koktu, diyordum ki bütün dünya kokuyor, sokakta yürürken küçük Emrah gibi boynum bükük ağladım bi gün her yer çok pis kokuyor diye. İşte o gün dedim ki ya Hindistan’da olsaydım 😂😁😁😂
Guldenur Nilaylks bende aynıyım hele yemek yaparken soğanın kavrulması kapılar kapalıyken bile beni mahvediyor 🤢
Nilaylks Guldenur camı açardım burnuma da denizde su kaçmasın diye kullandığım burunluk vardı onu takardım 😅