DenizD Merhaba kızlar bir sorum olucaktı bu haftaya kadar hareket ederken canım bu derece acımıyodu artık her hareketinde canımı yakıyo normal mı bu
Balkayarabia593 Aynen artık hareketleri dahada kuvvetli oldu bu haftalarda bazen uykudan bile uyanıyorum acıdan 😞😒
Twinsmom66 DenizD bugün oldu benimde batma tarzında acı gibi adet sancısı şeklinde değil de korktun bende
Htcdmr Biz tüm gün büyük çekişme içindeyiz. Baya itiş kakış, bi o beni ittiriyo bi ben onu ittiriyorum 😂 hele sırt üstü uzandığımda düşmanıymışım gibi paldır küldür geçiriyo vallahi
YaSeEeeee Benim oğlumda 30 haftalık uyurken bana bir vuruyor sıçrıyorum resmen akşama kadar dönüyor vuruyor bazen korkuyorum ama geçiyor doktorum doğunca yaramaz olacak diyor ultrason bakarken doktor ona bile tekme atıyor 😂😂😂 kiloları nasıl bebişlerinizin anneler 😍
UurSevdaYlmaz Benim kizimda ayni masaAllahi var hic durmuyor 😍💕 bu cadi sizi baya kosturucak peşinden diyo doktorum ultrasonda bakarken de ayni durmadan vuruyor 😍😀🎀sağlıklari yerinde olsun da hep vursunlar patilerini yediğim 😄😄💜💜