Sadis Hamile kaldığimdan belli agzımdan burnumdam geldi yedıgım ve suan hamıle kaldığım gunden bu yana sadece 1kg almısım ve bebegim için endıselenıyorum gelısımı için
Prenses21 Sadis bnde kusuyodum canim yeni bitti kusmalarim bn ilk muayneme gitimde 60 kiloydum 56 kiloya kadar dustum suan kusmalarik bitti ve yiyorum 2 gun once kontrole gittim 58 kilo olmusum su saatten snra yediklerimiz cok onemli korkma bisy yoktur bende 15+6 haftaligim
Burcudan Sadis endişelenicek birşey yok 15+2yim henüz kilo almadım kontrollerinizde doktorunuz bi sıkıntı olsa söyler zaten
Dilek0809 Sadis ben 16+3 1 kilo bile almadım bebeğim haftasıyla uyumlu önemli olan onun gelişimi usgde her şey normalse doktorunuz sıkıntı görmüyorsa siz kiloyu neden dert ediyorsunuz keyfinize bakın
Sermec27 Sadis canım annenin kılosuyla bebeğin kılosunun ilgisi yok sen almadan bile bebek gelişir merak etme ben ilk oğlumda 16 haftaya kadar hiç almamıştım 16 dan doguma kadar da 17 almıştım 🥰🤭
Ednurr Bende 17+4 deyim ilk gebe kaldığımda 57 dim 54 kadar düştüm şuan 56 hiç kusma yaşamadım bende ama kilo verdim anlamadım bende doktoruma sordum problem yok dedi İ
Mondly Sadis 20 haftaya kadar zaten kilo alamazsın alan vardır illaki ama genelde 20 haftaya kadar alınmıyor sonra başlıyor kilo alımı korkma hiç
Csm Sadis sizin kilo almanız bebegin gelişiminin sağlıklı olup olmadığının göstergesi değil.siz sağlıklı beslenirsiniz, az az sik sik saglikli tercihler yaparsiniz, kilo almazsınız ama bebeginizin gelişimi gayet haftasında olur. Bebek gelişsin diye kilo alma odakli yemek yemek bana sacma geliyor.
Sadis Csm gelişimi güzel dedı suan da bisey yok dedı ama direncten dusenilirsin cok halsizim üstelik tansıyon dusukluğude var
Merveee6 Sadis ben 16+1 oldum kusma yok bende ama tiksinme vardı 700 gram aldım sadece bebeğin gelişimi iyiyse kilo çok önemli değil
BegumIscanTunc Sadis 17+1 haftayız daha kilo almadım tam tersi kilo verdim canım doktorumda normal demişti bebek zaten besleniyor demişti haftaya kontroke gidicez bakalım o zaman ne dicek
leylosule Sadis ben 22ye kadar kilo almadım bebeğim gayet sağlıklıydı ben de sizin gibi endişelenmiştim ama ilk 5 aya kadar bunun normal olduğunu öğrendim diyetisyen arkadaşımdan. canınızı sıkmayın sonra bir anda çok güzel alınıyo o kilolar :)
Nesligdc Sadis 20. haftama kadar hiç almadım. Şuan 28. Haftadayım toplam 5 kilo aldım. Bebeğinin kilosu normalse hiç sıkıntı yok zaten son aylarda çok hızlı kilo alıyosun şuan almaman daha iyi
asslihan Sadis canım endişelenme ben 4.ayıma kadar sürekli aç tok fark etmedi istifar ettim ve kilo verdim 5 ayımda 4 kilo birden aldım önemli olan sağlığınız kilo Alman bebeğin iyi olduğu anlamına gelmez sonuçta
MucizeAnnesii Sadis canım endişelenme hiç 25 teyim 2 kilo aldım 🤷♀️ Bebeğimde 10 gün önce 627 gramdı 😀
mlkkk Sadis sizin kilo almanızla bebeğin gelişiminin ne alakası var isterseniz dünyaların yeyin bebek alacağını alır gerisi sana kilo olarak kalır.Kilolu bebek değiş sağlıklı bebek önemlidir bu kadar kiloya takılmayın.19haftadayım daha 1kilo bile almadım ama bebeğim gayet haftasıyla uyumlu
Sadis mlkkk benım bebegımde haftasıyla uyumlu hatta 17ye dogru gıdıyo dedı ama ben cok kotu oluyorum kusmalarım halsızlıklerım benı korkutuyo
idiloska Sadis her gebelik farklı korkmayın bence, benden 4 hafta önde olan arkadaşım 9-10 kilo aldı ben 5,5 kilo aldım 21 haftaya girdim, bazıları çok alıyor bazıları az alıyor, vücut ödem de yapabiliyor. Doktor zaten bebeği size söyler gramını boyunu.
Busramusti Sadis hiç sıkıntı yapmayın sizin kilo almanız bebegin sağlığıyla alakalı bir durum değil ben diyet yapıyorum suan 37. Haftadayim hamile kaldığım kiloya göre - 1 kilodayim suan ama bebegimibln sağlığıda yerinde çok şükür hatta kilosu 1 hafta önde gidiyo. Önemli olan bebeğin sağlıklı olması ve kilo alması