Eeliff_ Hanımlar az önce doktordan geldim bebeğim kafası yukarıda poposu aşşağıda duruyordu doktorum herşey yolunda dedi sadece merak ettiğim şey bebekleriniz kaçıncı haftada döndüler
Defneprensesannesi Eeliff_ daha donmesi doktorumda 28. Haftada donmedi gibi soyledi cok stres yaptım bu gidişimde de soylemedi son Anna kadar beklicez dedi donemesse sezeryan olur dedi diger doktorum 36dan sonra dönmese sezeryan demişti bu doktorum sancıyla kadar beklicez dedi 🥰
Eeliff_ sumeyye60 yaa çok teşekkür ederim 24+2 yim ama doktorum bebek 25 haftaya daha uyumlu biraz önde gibi ya da yapılı olacak dedi çok saolun
MomMomMom377 Benimki her gittiğimde farklı pozisyonda transvers oldu makat oldu şimdi baş 🤷🏻♀️ Daha kaç tur atacsk bakalım (29+4)
Eeliff_ MomMomMom377 ahahahahah yaa benimkide bu gün ayaklarını kafasına geçirmişti göstermedi suratını
H-M 32 haftalığız 24 haftadan beri baş geliş bide çok aşağıda hissediyorum inşallah kanala girmemiştir 37 ye kdr dayansın istiyorum çpk aşağıda olunca korkuyorum istemsizce.bu aralar hareketleri canımıda acıtıyor