MeralimekEkinci Kızlar bu yerleşme kanaması nasıl oluyor bir saat önce lekelenme oldu ama kırmızı gibiydi hemen acile Doğum hastanesine gittim doktor alttan baktı kese çevresinde kanama görün müyor bebeğinde gördüm aslında adete göre7 hafta ama 5 haftalık çıktı geç döllenme 10 güne duyarsın kalbini atacak gibi duruyor dedi kanama da yok kese etrafında
Ayse1608 MeralimekEkinci Benim adet günümden 1-2 gün önce kahverengi leke gelmişti.Kap atışını da alttan muaneyene ile 6 haftayı geçiyordu duydum
tubatayfun MeralimekEkinci benimde o haftalarda kirmizi kanamam oldu cok sukur 32 haftalik oldum ama ihmale gelmez takip etdir devam ederse allah yardimcin olsun saglikla kucagina al insallah
MeralimekEkinci Ayse1608 benim 7 hafta sata göre ama 5 çıktı ne zaman olur bu kanama nasıl ne kadar rengi
Ayse1608 MeralimekEkinci Kişiden kişiye değişiyor canım ben doktordayken 2 aylık gebeye yerleşme kanaması dediler 🤔 Geç döllenme olmuş olabilir o normal ama kanamanı ihmal etme
MeralimekEkinci Kırmızı kanama iyi değil derler ama kesenin çevresinde kanama olmaması iyi sanırım bebekten ötürü olsaydı görünürdü herhalde çevresinde de kanama kalbide atacak gibi duruyor dedi
MeralimekEkinci Ayse1608 şuan yok 2 saatten beri birşey yok devlete gittim kendi doktorum yoktu hastanede 7 olmam gerekiyor 5 dedi kendi doktorum da geç döllenme demişti zaten
MeralimekEkinci tubatayfun yani benim de kırmızımsı gibiydi kese etrafında kanama falan yok daha kalp atışını duymadığın için Protestan vermek anlamsız dedi olursa gel gene dedi devlete gittim tabi kendi doktorum hastanede yok tu
MeralimekEkinci Kızlar öğrenmek istediğim şu size anlattığım gibi kırmızı kahve aradı azıcık silince peçeteye gelen leke yerleşme olabilir mi doktor kese etrafında kanama yok dedi