18 haftalık gebeyim arkadaşlar. Yemeklerden sonra kalp atışlarım o kadar kendini hissettiriyor ki oturduğum yerde sarsılıyorum resmen. Tansiyonumu ölçüyorum normal. Nabız hep 100 ün üzerinde. Kansızlığım Yok. Demir eksikliğim Yok. Rutin kontrole gittiğim zaman dr uma da soracağım. Sizlerden başına gelen fikri olan var mı ?
Gebelikte Çarpıntı..💕
Selam ablacım.evet var ilk günden beri bendede oluyo.şuan 36 haftadayım ve sıcak bi tarafdan,bebek büyümesi bi tarafdan bazen kalbim dayanmayacak gibi hiss ediyorum
Sanki ayaklarım boşalıyo yer yokmuş gibi oluyo
Stresdende ola bilirmiş
Sanki ayaklarım boşalıyo yer yokmuş gibi oluyo
Stresdende ola bilirmiş
EsraDabakzkal canım bendede aynı sıkıntı var. Yemeklerden sonra, yatınca kalbimin atışlarının çok hızlı olduğunu farkediyorum. Ne kadar doğru bilmiyorum ama erkek bebek kalp çarpıntısı yaparmış. Cuma günü ayrıntılı için randevum var druma sorcam inşallah.
Bendede kalp çarpıntısı oluyor tansiyonumda düşüyor. Doktorum eğer dewam ederse kardiolojiye gidersin dedi ama yapılması gereken bol sıvı ve dinlenme sanırım
EsraDabakzkal bende de oluyor zaman zaman ama sonra geçiyor dinlenince kendiliğinden
Melahat38 sorup döner misin canım. Benimki de erkek. O yüzden mi sallıyor bizi acaba :)
Ebrudnmz bol sıvı alamıyorum ve hergün çok yoruluyorum işte. Dediğin mantıklı aslında.
Deletedmom71 ahh dinlenmek çalışan hamileler için ne zor.. :(
Ebrudnmz canım bi kaç yerde okudum. Gebeliğe bağlayan normal kabul eden de da var. Kalbinde sıkıntı çıkan da var. O yüzden biraz da tırsıyorum.
Hayat kaçıncı haftada başladı peki. 36. Hf ya kadar devam etmişse bayağı sürmüş
EsraDabakzkal Demir eksikliğinden oluyor. Demir ilacı kullandıgımdan beri olmuyor. Bazen nadir yani. Doktorunuz kan ilacı yani demir hapı vermedi mi
Bende patik atakta var, atakmi geciriyorum yoksa gebelikten mi carpiyor anlamiyorum ama bi sure sonra geciyor
EsraDabakzkal benim her randevumdan önce tansiyonumu ölçüyorlar doktorum 100 ün üstünde nabzın arttığı takdirde ve bu sürekli oluyorsa kardiyolojiye gitmen gerekir demişti. Siz doktorunuza danışın belki kardiyolojiye yönlendirir sizi
EsraDabakzkal daha önce kardiyolojiye çok gittim bi şey çıkmadı. Ama üç günde bir çarpıntı oluyor, hatta bıçak saplanıyor sanki kramp giriyor beş dk sonra geçiyor. Sizde de mi böyle oluyor yoksa sadece kalbiniz hızlı mı atıyor? Benimde iki hafta sonra doktor kontrolüm. Daha çok var yani
EsraDabakzkal bende hemde kan azlığı vardı.Baya sürdü hatta şimdide oluyo
Üstünüze iylik sağlık olsn
Üstünüze iylik sağlık olsn
EsraDabakzkal bende 24. Haftadayım dediğin gibi kalp atışımı kontrol edemiyorum bazen olduğum yerde kalıyorum nedense
EsraDabakzkal tabiki canımmm sorar burdan yazarım inşallah Cuma günü 🙏
seymen kan değerlerime göre demir eksikliğim yok. 3 hf sonra kontrolüm tekrar bakıp ona göre başlıcaz dedi.
EsraDabakzkal 11. Haftada başladı carpinti şikayetim hem yemekten sonra hemde yatinca. Kardiyolojiye gittim 11. Haftadan beri beloc kullaniyorum duzenli allaha sukur ıyiyiz suanda 25+4 üz buarada.