KubraAydin Ya da kaç haftalık bebişleriniz kız mı erkek mı hissediyorsunuz ❤️🥺 Herkeslerin bebişi öncelikle sağlıcakla gelsin inşallah. ❤️
Burcudan KubraAydin 15 haftalıgız başından beri erkek hissediyorum aslında ama bi kaç kez rüyamda kız gördüm kontrol günümüzü bekliyoruz öğrenmek için ☺️
Zemudaa KubraAydin 8 hqftqligiz başından beri erkek hissettim. Ama bugünlerde kiza döndü hislerim. Bakalim en saglikla en hayırlısı olsun
KubraAydin Burcudan Mdnyldz ayyy çok heyecanlı 🤩 bende en başından beri hep erkek hissediyorum ama daha çok küçük 5+5 :)
Semayunus Ben 🤰 olduğumu öğrendiğimden beri rüyamda hep kucağımda erkek 👶🏻 görüyodum kendi aramızda hiç dile getirmedik cinsiyet konusunu .6 yaşındaki kızım da bigün Gelip anne rüyamda erkek kardeşim olmuş seviyodum dedi tersi çıkarmış dedim umursamadım. şuan 26 hafta 2 günlük olduk hayırlısıyla oğluşumuzu bekliyoruz🧿
EmineYavuzhan1 KubraAydin 12 haftalığımm ikili testte doktorum kız dedi bakalım haftaya Çarşamba kontrolüm var değişmezse boşlukta bişey oluşmazsa prensesim geliyor 🤰🏻🙈💕