Aysentass Neslihan1903 zamanında doğmuş bebek olarak kabul ediliyor ama kuvöz şans işi 40 haftalık bebekde kalabilir
Meriiii9 Neslihan1903 Haftayla degıl de gelişimiyle alakalı gelişimini tamamlamışsa kilosu yeterliyse akcıgerleri falan gelişmişse almıyorlar kuveze
Neslihan1903 Aysentass benim tansiyon olayından dolayı 37 gibi düşünüyor doktorlar o yüzden merak ediyorum teşekkür ederim
nev_hena Bildiğim kadarıyla ekstrem bir durum yoksa 37 haftalıkta küveze alınmıyorlar. Arkdaşım 36. haftasında doğurdu; bebişi küveze alınmadı. Tek etken kilo değil tabii ama genelde 2,5 kilo üzeri küveze alınmıyor diye biliyorum. 🌸
Glnsn Sutunuz gelir merak etmeyin. Dogum başladığı an hem de. Dogum haftası önemli değil. Yüksek ihtimal kuvoze almazlar.37 hafta cok erken bi hafta değil cunku
Neslihan1903 Glnsn tansiyon problemim var 37 de sezaryen olacağım büyük ihtimalle o yüzden merak ediyorum
Glnsn Neslihan1903 insallah bir sıkıntı yasamadan hayırlısıyla atlatirsiniz❤bebeginizi sağlıkla kucağınıza alırsınız umarim
Neslihan1903 egemommm yok şükür normal şu an 31 haftalığız doktorun ilk hedefi 37 bende merak ediyorum nasıl oluyor diye
1haziran Neslihan1903 cnm öncelikle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin küveze alınıp alınmaması bebeğinin durumuna bağlı aslında ben 38 haftalık doğum yaptım bebeğim nefes alamadığı için küveze alındı 2 gün sadece ama sütümde sıkıntım olmadı çok şükür şeninde olmaz inşallah gönlünü ferah tut 🌸