SerapTadelenTtnc AyeKantar bana gayet normal kilosu dedi ama yine de vitamin takviyesi yaptı iştahsızım ben bu aralar
AyeKantar SerapTadelenTtnc 29 haftaya 1 150 normal mi dedi dediyse iyibenmkide çok iyi olmalı 28 de ama ultrason cihazı bile haftadan eksik hesapladı otomatik hesaplıyolarya bebeğe göre bu arada boyuna nekde dedi size?
AyeKantar ArifeAhmet benim 28 de 1 150 ama doktorum 200 gram eksiği var beslenmene dikkat etmiyormusun ded bu doktorlar neye göre söylüyoe anlamadım
Tugbaumit Merveeeeeeeee şuan 31 olduk 30.haftamda gitmiştim tam 1607 gramdı kilosu iyi demişti ama o kişiden kişiye değişiyor zaten 😊
Merve1996 Merveeeeeeeee sagolasin :) Yürümem 1 aydir nasil degisti komik komik penguan gibi yuruyorum bide bu zamana kadar biseyim yoktu iki gün kalcam agriyor yururken nasil aciyor oturdugumda uzandigimda kalktigimda maffoluyorum.Doktor sikayetin varmi bende kalcam agriyor dedim magnezyum eksikliginden dedi bana bi ilaç vermis suya atilan megersem onun icinmis bende kullanmadim bitene kadar o yuzden agriyor dedi tamamen bitir gecer dedi 😊 Artik nefes nefesede kaliyoz disari ciktimizda 😊
SerapTadelenTtnc AyeKantar normal sesi kilosuna internetten de baktım normal haftamıza göre boyuna da güzel dedi ama söylemedi bende sormayı unuttum
ArifeAhmet AyeKantar bilmiyorum zaten bebekler son haftalarda kilo alıyorlar bu haftaları çok kafaya takma bence benim görümcem şuan 39 haftalık hamile onunda bebeği küçüktü 28 haftalıkken şuan 38. Haftada kilosu 3.500 oldu yani şuan doğumu bekliyor 😊 son haftalarda alıyor oda bana öyle dıyo😊
Ozdry Aysecan aynen benimde oyle 26 haftalikkken gittim En son 1300 du iki hafta onde dedi ama cok Uc noktada degil normal olur dedi bide esimle ben uzun boyluyuz esim hem uzun hem iri masallah muhtelen ona benzer diye dusunuyorum
Nurrrr Merveeeeeeeee valla cnm benim 29 haftada 1500 civarı cıkmıstı sonra baska doktora gittim bir hafta sonra yine aynı cıktı ultrason bile degiştiriyor bebeğin durusu vs
Simgeaby Merveeeeeeeee bizde 29+3üz tam 29haftada doktor kontrolüne gittim 1kilo 648 gr dedi tabi 1haftada öndeyiz
Nurrrr Merve77 maşallah cnm. Benim ikiz bebeğim olacak nasipse 30. Haftada 1550 biri dieride 1500 idi bakalım doguma ne ladar olacaklar inşallah 2 bucugu gecerler