Mom26 Kızlar ya canım Hatay usulü tavuk döner çekmişti söyledim valla az önce yedim yerken iyide bitince insan vicdan yapıyor içindeki soslar vs nedir bilmiyorum ama güzel tadı var 😅 nolcak arada kaçamak yapsak sizler de yiyor musunuz arada zararı çok mu ki
melzey Mom26 afiyet şeker olsun senin çok canın istediği için eminim bebeğin de keyif almıştır ☺️Arada olur böyle canım napalım ben de az önce makarna yedim ketçap mayonezli napıyım 🤷🏻♀️🤷🏻♀️☺️☺️
Busra34ybg Mom26 1 seferden ne olucak canım yediğimiz meyve sebze Bile hormonlu malesef ister istemez ne kadar dikkat etsekte
Oykuaygun Mom26 ya dün de aynı muhabbet vardı yemek başkaydı dahil oldum başka biri de bana ayy 1 tane bile yenmez sen nasıl 5 tane yersin diye laflar sıraladı. İnsanlar her şeye mi karışır? Sövmemek için kendimi zor tuttum. Ye kardeşim ye insanın canı çekiyor
idiloska Mom26 ya oturup bi kavanoz mayonez yemediniz ki, benim de canım Amerikan salatası istedi bi çatal yedim bu da can yani.
Hamileyim-mutluyum Mom26 mayonezin içinde çiğ yumurta var ondan uzak dur canım diğer herşeyi abartmadan yiyebilirsin sıkıntı yok
Sita3434 Mom26 canım onda ne var ki tavuk döner işte He eğer sosunun diyorsan az bir şey mayonezden de bir şey olmaz Hatay dönerini çok severim ben de yiyorum ve hiç sosundan kıstırmıyorum sonuçta oturup kaşık kaşık mayonez yemiyoruz ki rahat ol bu kadar sorun etme