Sultan_g Zeynep_44 bende karbonat testi yaptım kopurme olmadığı için kız diyorlar 🤣🤦♀️😁 yakında öğrenirim insllah
Sultan_g Seftali1 o zaman erkek olmalı karbonat Teste göre mutlaka haber veriniz çok merak ediyorum 😁
Wonderwoman Seftali1 hahahahah kizzz telefonumu vercem şimdi bana Özel msj at die kendi kimi bukadar merak etmedim valla 🤣🤣
Seftali1 Sultan_g kız canım ☺️ bende erkek bekliyordum hatta tüm belirtiler öyleydi ama kız kesin cinsiyet partisinde öğrendim ama baya köpürmüştü 💕
BusenAzra 1 - 450A4834-270B-4EAC-8D95-063613C964E0.jpeg image/jpeg(2.22MB) 2 - D5EFA8AC-4BF0-4C0C-990D-2A9DAAE62DC2.jpeg image/jpeg(2.16MB)
DenizSayer Wonderwoman canım başka resmi yok mallesef burda 12 haftalık bide 11 haftalık var o hiç net çekim değil ama istersen yinede atabilirim canım
alparslaninannesiiiii Wonderwoman https://hizliresim.com/6zxuwR 13 haftalık doktor tahminde bulundu ama kesinleşmesini bekliyorum 4 gözle bir de siz bakarmısınız 🌺
DenizSayer Wonderwoman tamam canım teşekkür ederim doktorum yarım ağız erkek sanki erkeğe benzetmişti ama tahmin edenler kız diyor saolasın🌸🌸