Elif3436 Kizzlarr 2.5 aylik hamileyim 10 dk bir acikiyorum yasayan oldumu sankii saatlerdir ac gibiyim🤭
Gozdeku Elif3436 sürekli elimde bişi olsun yiyim istiyorum. Bence hepimizde öyle 🙈 sonra benim gibi 5. Ayda 6 kilo almış oluyoruz 😂 daha dikkat ettiğim halde 😅
Merlii Elif3436 özellikle sabah kalktığımda be gece yatarken sanki günlerdir açmışım gibi mide kazınması hissediyorum
mucizemi_beklyrm Elif3436 yalnz değilsin canm bende öyleydim bu yüzden de çokk kilo aldm şuan 36. Haftadayız kalmadı o durum normale döndü yoksa iyice kiloya müsait yapıdaym🤦♀️
Denizz-Derya Benimse canım hiçbirşey istemiyor 😔 ağzımın tadı çok acı kızlar bu konuda ne yapabilirim😒
melzey Denizz-Derya ahhh bişey yapmazsın. Sürüp gidiyor öyle. Bol bol su içmeye çalış. Susuz kaldıkça iyice kötü oluyor. Ben 25. Haftama geldim hala devam ediyor.
Elif3436 Gozdeku ahh keskee o kadar alsam kilooo 🤭🤭 kiloyu cok kolay alan biriyim 9 ayda ne olcam kim bilirr 😂😂
Gozdeku Elif3436 aynen ben de öyleyim. Hızlı kilo artışında cildim kaşınıyor. Nefes darlığı yaşıyorum şimdiden. Umarım kendimizi değil bebeği besleriz 😅
idiloska Elif3436 benim öyleydi, hem bulantım vardı hem açlık hissediyordum hem de iştahım yoktu, tam bir abuk durumdu. Tuzlu çubuk kraker yiyordum.