Aysentass Tugcem50 evet gerekli çünkü akan süt boşa gidiyor pet işe yaramıyor kalkanın içine birikiyor
Haticearen Tugcem50 önce sadece gümüş kapak almışdim.ama gerekli olabilir süt akar die mycey markalı ebebek den kalkan aldım artık duruma göre 🤷🏻
Mom97 Aysentass desene benim şişelerce sütüm gitmiştir o göğüs pedlerine. Aşırı sütüm vardı birini emerdi diğeri fışkırırcasına akardı maşallah şimdi aklımda bu seferde çok olursa alırım gibi🙂
Aysentass Mom97 mochi al canım muhteşem birşey birinden emerken diğerine takıyorsun içinde birirkiyor eve geldi avucumun içini nasıl tutuyor
Aysentass icimdekikelebek mochi bebek emerken diğernden akan sütü topluyor gümüş kapak yarayı iyileştiriyor Slikon kalkan normal zamanda süt boşa gitmesin diye ben hepsinden de aldım
Nur0401 Aysentass birini emerken diğer göğsümden sütüm normalde akmıyor benim, bu durumda da mochi işe yarar mı?
Klcgl Aysentass göğüs kalkanı aynı zaman da yara iyileştirmiyor mu ? Yani gümüş kapağa gerek var mı ?
icimdekikelebek Aysentass valla kafam karıştı artık lansinoh elektrikli göğüs pompası aldım bunların hepsini alacak mıyım çok merak ediyorum hadi aldım hangi birini kullanıcam😅
Cicilibicili Tugcem50 benim aldığım aventin ama alacağınız herhangi bi marka da aynı işlevi görür bence
Aysentass Klcgl gögüs kalkanı içinde biriktirdiği süt sayesinde iyileştiriyor ama gümüş kapak hem süt biriktiryor hem gümüşün iyileştirme etkisi var sen bilirsin yine de
Tugcem50 Haticearen bende hem gümüş kapak aldım hem gögüs kremi lansinoh aldım mochi aldım gögüs pedi aldım bir kalkan almadım hepsini hangi ara kullancam bu kadar ürüne ragmen umarım yara ile ugrasmam masrafı bitmedi bu gögüsün😬