Sen1meleksin sabah kalktigim da belim agriyodu ama. Oyle siddetli bi agri degildi golden kopegim var onunla yuruyuse ciktim 15 20 dk eve geldim zzten nst ye gitmem gerekiyodu saat 9.30 da nstye gittim hastane evime 3 4 dk yurume mesafesi sancm ckmadi zaten bel agrm gecmsti bide wc mi yapmstm ayiptr soylemesi sonra agri falan kalmadi neyse eve gittim dusa girdim ciktm boyle annem yanmdaydi anneme dedm ki kasklarm da batma agri var dedm ama boyle regly agrisi olur ya ogle saat 10 falandi sanrm dr.. Na soyle dedi sanki gelcek dedi neyse ben aradm bi yandan esimi aradm dr. Dedi ki muayneme gel dedi dr. Hastanenin dr degildi yeri de 10dk mesafe tamam dedm giynirken benm sancilarm basladi ustumu giyindm esmi arsdm gel dedm esim 20 dklik mesafede ama benm sancilarm 5 dk da 1 falan derken wc e girdim kanamam geldi dr u aradkk hastane de bulusalm dedi o ara da esim geldi vs. Hastaneye girdim dr kontrol etti 9cm ack var dedi dogumu baslatti 1 saate geldi. Bu arada ben dikey dogum yaptim goya 4cm aciklikta dr bebi havuza sokucakti 9cm olana kadar sancımi havz da cekicektim sonra dikey dogumu baslaticakti ama biz direk dogm kısmına gecmek zorun da kaldik😊