Burcudunya Ruzgarperisi canim adet gunun geçsin oyle test yap çünkü gerçekten yaşadım bak adet gunum geçmeden kanda bile çıkmadı benim sonucum
Ruzgarperisi Burcudunya peki günüm geçene kadar beklerim bende. Olmazsa tekrar yaparım. Herneyse hakkımda hayırlısı olsun.
Burcudunya Ruzgarperisi Rabbım nasip eder inşallah kuzum Rabbım düşmanıma bile evlat hasreti çektirmesin
aselsura123 Burcudunya öyle ama ben kızımda da ilk test yaptığım da ışık tutunca anca görünen ince çizgiyle hamile olduğumu öğrendim şimdi oğluma hamileyim bunda da öyle önce çok çok silik çizgi çıktı 2 saat sonra kurudukça daha belirgin oldu kan verdim 77 çıktı
aselsura123 Ruzgarperisi 2 gün sonra tekrar test yapın biraz daha koyu olur hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 😊
aselsura123 Bfduam evet sabah yapmamıştım belkide ondan sonra kan verdim 77 çıktı şimdi 31 haftalık olduk çok şükür
Bfduam aselsura123 benim kanda negatif çıktı 5.günüm gecikme de. Sanırım adet olucam hamilelik olmadığına göre.
aselsura123 Bfduam olabilir Bi kaç gün daha bekleyin belki geç döllenme olmuştur hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah 😊
edb06 Kizlar 17 sinde yumurtladim 18 inde çatladı. Bugün başka şeyler için kan tahlili vermeye gittim doktor hazır betaya da bakalım dedi. Bu kadar erkenken çıkmaz değil mi ? Negatif olursa da uzulmemeliyim :)
HEY03D edb06 yumurtlama günlerimiz aynıymış kan sonucunu yazabilir misin ? İnşallah güzel haberler verirsin 😇
edb06 Bfduam 18 i çatlama. ilişki 17-19-21 Şubat’ta oldu birer gün arayla. İnşallah canım haber veririm.
aselsura123 Bfduam adete yakın yumurtlama olduysa adet gününden 10 12 gün sonra idrar da çıkar geç döllenme olmuş oluyo