arzumrt Kızlar detaylı ultrason için Orkun bey e gitmeyi düşünüyorum aranızda giden bilen var mı? hastaya yaklaşımı nasıl? bilgilendirici mi?
Pasiflora arzumrt bundan 3 sene önce çiğli eğitimde ayrıntılı ultrason için gitmiştim kendisine bebeğimde gelişim geriliği vardı cok güzel ilgilendi tabi riskleri tek tek oturup anlattı bana ama o an ağlamaktan hiç bişey anlamamıstım 😂 2 hafta beni takip etti daha sonra dogum için karar verdi sadece tek üzüldüğüm bana bebeğimde gelişim geriliği olduğu için normal dogum yapamazsın bebek dayanmaz dedi ama ben normal doğurdum kızımı ☺
Cevirmenannee Ayyy Orkun Bey’in hastayla arasında ki ilişki EF SA NE bir kere muayene olmama rağmen hayran kaldım gerçekten prinatoloji uzmanı değilde normal kadın doğumcu olsa kesinlikle onunla doğum yapmak isterdim hiç tereddüt etme ve Orkun Bey’i tercih et 🥰🥰🙈
tugba9293 Cevirmenannee sizin detaylınız kac dk sürdü orkun çetin de ? bir de renkli baktı mı her yerine?
tugba9293 Cevirmenannee gittiginizde sorun isterseniz ben sordum dogum yaptırıyorım dedi. ben onda düşünüyorum dogumu allah nasip ederse sadece üninin hijyeni düşündürüyo
Cevirmenannee tugba9293 hijyeni çok pis yaaa o yüzden şehir hastanesini düşünüyorum çok temiz odaları
tugba9293 Cevirmenannee valla herkes bu hijyeni diyo. ameliyathanesi temizse bende problem görmğyorum . arastırcam bu hijyen konusunu. ama doktorun daha önemli oldugunu düşünüyorum.
Cevirmenannee tugba9293 çok oldu ben yaptıralı kaç dk olduğunu hatırlamıyorum renkli baktı sanırım ama bana verdiği resimler siyah beyaz renkli değil
tugba9293 Cevirmenannee bende oldum da bana cok resim vermedi . anlamadım . ondan cıkan cogu hastada uzun uzun fotograflar oluyor bana vermedi . uzun bi rapor yazdı falan . sürekli takipli hastası oldugum için mi yaptı bilemedim .
Cevirmenannee tugba9293 belki o yüzden yapmıştır bende 7-8 taneye yakın resim var baya yüzü falan görünen resimde var hatta
tugba9293 Cevirmenannee anlamadım acıkcası biraz da üzüldüm . bu arada orkun hocanın muayene ücreti 158 tl siz neden 200 tl verdiniz acaba ?