Reyhan- 9 haftalık hamileyim normalde akıntım hep gelirdi ve internette akıntının gelmesi bebeğin büyüdüğü anlamına geliyo gibi bi yazı okumuştum iki gündür akıntım yok bu normal mı ??
Elffnur Reyhan- canım bende yeni öğrendm hamile oldgmu öğremdgm gün akıntm vardı ama bu iki gündr yok sanmyrm öyle bsey oldgnu ben ilk oğlumdada fazlasyla yaşamştm ama ilerleyen haftalarda yaşamştm
Reyhan- Elffnur çok sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 👼🏻 Bilmiyorum benim 2 aydır geliyodu hep bianda durumca endişelendim bidaki kontrolum de 3 hafta sonra oyuzden düşünmeden edemiyorum
Reyhan- bircivcivannesi inşallah normaldir çevremde okadar negatif örnek varki pozitif düşünmek çok zor
bircivcivannesi Reyhan- canım sonuçta bu akıntı normal zamanlarda yumurtlama döneminde artan bir şey falan. şu an bebek gelistigi rahmin rutini değişti muhakkak o yüzden üstünde durmadim sadcee enfeksiyon var mı diye olan akıntının rengini takip ediyorum
kadriye25 Artıyor birden azalıyor tam bitti derken birden başlıyor yani en azından benim öyle şuanda 22 haftanın içindeyiz
Melteminoanne 14 haftalık hamileyim. Dün doktoruma gittiğimde akıntımdan bahsettim enfeksiyon olduğunu söyleyip 3 lü bir fitil verdi onu kullanıyorum
Reyhan- Melteminoanne kaşıntıda eşlik ediyosa ve koku varsa enfeksiyon diyolar genelde ben de o şekilde olmadı çok şükür ilk başlarda kahve akıntım vardı onun içinde düşük ilacı kullandım doktorum 10 daha kullanıp bırakmam gerektiğini söyledi