Hakikitosunpasa Rabiskooo bebek pozisyonu mesane doluluğu etkiliyormuş ölçüleri. Ay bi dogursam rahatlıcam sıkıntı stresten vücudum kurudu kaldı heryerim çatladı iştahım kapandı
tospigim07 Hakikitosunpasa ilk gebeligimde şiddetli preeklemsi sebebiyle erken doğum yaptım 34+3 de smdi tekrar hamileyim ve tekrarlama ihtimali varmış umarım bi skinti yaşamam tekrarlamaz
tospigim07 Hakikitosunpasa sizin benimkinden de daha erken normal o kadar kalması Allah bağışlasın ins
Rabiskooo Hakikitosunpasa ayy inan sen mi ben mi kaç haftalıksm sen bende inan kendimi teselli ediyorum sürekli bı 20 olsam sonra 28 sonra 32 sonra 36 az kaldı dayan diyorum sürekli ailemin yanında kalıyorum eşim evde tek ona ayrı dertleniyorum ne yiyor ne içiyor amaann amaan geçecek bı gunler inşallah hayırlısıyla
Hakikitosunpasa tospigim07 bende ciğer geliştirici olduğum için çok kalmadı her bebeğin saglıgına göre kalma süresi baskaymış işte
Hakikitosunpasa Rabiskooo serklajdan dolayı mı yatıyorsun canım ben suanlık işlerimi olduğunca azalttım akşamları kızıma eşim bakıyor gündüz bi şekilde idare ediyorum onun harici yardıma gelenim yok kaynanamlar çok yakın ama gelmediler hiç
123alpseda Hakikitosunpasa hayırlısı olsun canım 🌸 benimde ilk bebeğim karnımda öldü 36 haftalıkken hep bir panik halindeydim çok korkuyorum
Gokcenur06 Hakikitosunpasa 16+2 yız şuan ilk 2 kaybım var düşük değil böbreklerinde problem var dediler amniyon sıvısı azalması kaynaklı suyu bitti ikisininde aynı haftalarda ama genetik incelemede ikinci bebeğin temiz çıktı sonuçları ben kan verip test yaptırmadım ikisinide aldı doktorlar riskli diye şuan yine hamileyim 17 haftalık 2 hafta önce suyu sınırda dediler pazartesiyi bekliyorum doktora gidince öğrenicem durumunu
Hakikitosunpasa Gokcenur06 bu su riski genetik mi oluyor 3. Gebeliğin yine sınırda demişler acaba yokmu bi tedavisi
Hakikitosunpasa Bahardali neyin sonucunu bekliyorsun ne riski var. Allah yardımcın olsun inşallah tertemiz sonuçlar gelir içini ferah tut
Bahardali Hakikitosunpasa aminiyosentez yapıldı onun sonucu.. 13 17 kromozom translokasyonum var yani genetik sorunlarımdan dolayı doğal yolla gebe kalamıyorum. Oğlum 2.5 yaşında tüp bebek ama tüp bebek ile bile şansım çok azdı. O da mucize bebek.. Karnımdaki doğal oldu o da mucize bebek… Kendi translokasyonumdan sebep sağlıklı olduğundan emin olmak için aminiyosentez yaptırdım. Birdw oğlumu eklemsi geçirerek doğurdum. O yüzden şuanda da riskim büyük. Bebeğin de benimde ölüm riskimiz var.
Gokcenur06 Hakikitosunpasa bilmiyorum ki şuan bebeğin durumunu bilmiyorum pazartesi doktora gideceğim inşallah iyi haberler alırım genetik bişeyt olduğunu söylemediler araştırmadı ki
Rabiskooo Hakikitosunpasa yok canım serklaj yok şuan yarım rahimliyim ben doktorum bulaşık yıkayıp yemek yapabilirsin ddi ama ağır iş yasakladı ev süpürmeyi filan ama eşim d ben de korkuyoruz haliyle çok sayıda düşük olunca önlem amaçlı oturup kalkıyorum sürekli yatmiyorum ama yine de iş yapmıyorm
Ekvatoral Hakikitosunpasa 12. Haftamda kanamam olmuştu. Kanama alanlarım var. Rabbim bebek bekleyen herkese sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🌸
Ozo34 Haftadan slmlar 🥰Doğuştan yarım rahimliyim önlem amacli serklaj atıldı 15 günde bir perinatolog kontrolüm var.Dr 28 görebilsek yeter dedi ama inş 38 lerde nasip olur 🙏
Okcuftmgl Ozo34 merhaba bende yarim rahimliyim 16+1oldum ama serkaj yapilmadi progestan ve proloton igne kullaniyorum insallah saglikla zamaninda dogururuz
Armanc Benımde ılk hamılelıgım 25 hafta ölu doğdu ıkıncı 31 hafta şükür yasıyor oğlum 5 yasında geçen sene 8 haftalık kürtaj oldum aşırı kanamadan sımdı 6 haftalık hamıleyım pıhtılaşma ıgnesı vuruyorum hergun kanama olmasın dıye çok endıselıyım
Rabiskooo kindersurprise doktor çok güzel dikiş attım çok dikkat ettim bı problem yoktu ddi keseyi patlarsa o an gelmez mi ki Su benimki bir gün sonra akşam geldi
Hakikitosunpasa Gokcenur06 inşallah hayırlı haberler alırız Canım bende bu hafta 4. Ye gidicem doktora çare arıyorum kapı kapı napalım