Elbet-birgun-kavusacagiz Burcu-2910 doktorlar bunu kabul etmiyo canm daha detayli sonucu istiyolar onuda elden alman lazim sisteme dusmuyo En azindan benm dr kabul etmemisti
Sermec27 Burcu-2910 bunlar bağışıklık test sonucu pıhtılaşma genlere bakıyor heterezigot homozigot diye ama değerlerinde sıkıntı yok canım benim de bağışıklık testim böyle cıkmıştı
Esra-33 Burcu-2910 canım bunların haricinde istenmesi gereken tetkikler var gen taraması baskın gen çekinik gen onlarıla tam teşhis konuluyor
miniko_2308 Burcu-2910 pıhtılaşma sonucu e-nabıza düşmüyor, siz yaptırdığınız yeri arayın sonucun çıkıp çıkmadığını sorun, çıktıysa kendinize mail attırın, öyle öğrenebilirsiniz.
Burcu-2910 Elbet-birgun-kavusacagiz doktor randevum paArtesiye canım sadece bunu ne için oldgunu anlamadım
Burcu-2910 Sermec27 ben kan pıhtılaşması sandım benım 2 kaybım var genetik testleri falan yaptırdım sizde mi yaptırdınız
Elbet-birgun-kavusacagiz Burcu-2910 bagisiklik test sonucu canm. Bendede bunlar var hastaneyi aradim mail atamiyolarmis. Gidipte alamadim nasil arastirdilar anlamadim acikcasi yoksa tekrar yaptircam🤦♀️
Sermec27 Burcu-2910 evet ben hem genetik test hem pıhtılaşma testi hem de bağışıklık testi yaptırdım hepsi temiz cıktı benim
Burcu-2910 Esra-33 canım sanırım doktor hepsini yaptırdı 4 tüp kan verdim sonrasında benden ve eşimden de aldılar trambofili için dediler
Elbet-birgun-kavusacagiz Burcu-2910 canm arastirma hastanesine gittim bi kurtajim var doktorum istedi yaptirmami trombofili diye aldilar kani bii hafta sonra cikacak dediler. Gittim sadece sende olan sonuclari verdiler. Banada Doktorum sistemden bakti ondada sadece bende olanlar gorundu.. yani istedigi gibi arastirmamislar. Yaa daha gec cıkti sonuclar bize erken cikacak dediler yada arastirmadilar. Anlamadim gitti. Simdi yeniden yaptirmayi dusunuyorum