Rumeysa10 prensesim35 maşallah çok şükür sağsalim kücağınıza aldınız satış başımıza sizi arada bir görüyordum postlarda yorumlarda sevindim sizin adınıza🥰🥰🥰
hamileana prensesim35 çok sevindim canım allah sağlıkla büyütmek nasip etsin bildiğim kadarıyla İzmir’de yaşıyorsun nerde yaptın doğumunu acaba?
prensesim35 hamileana saol canım evet izmirde yaşıyorum buca da yaptım doğumumu tavsiye ederim ebelerim olsun doktorum olsun çok ilgiliydiler
prensesim35 Nefeshangul tşk ederim canım ebem bana bağırınca bebeğin başı şişiyor dedi bnm bağırmama nedenim güç kaybetmemek için
hamileana prensesim35 bende buca da yapmayı düşünüyorum canım doğum esnasında almamalari kötü olmis ama genel olarak memnun olmaniz güzel🙏
ozlemm-sin77 prensesim35 bebeğinizle her zmaan sonsuz mutlulukları yaşayın inşallah.allahim bize de nasip etsin🙏
Durdane94 Defneprensesannesi benimde 6yaşında kızım var normal doğum yaptım şu an 37haftalık oğluma hamileyim kızımda benimde dikişlerim vardı uyuşturuyorlar ben hiç sıkıntı çekmedim
zefda prensesim35 Allah analı babalı büyütsün tebrik ederim. Ben de normal düşünüyorum. 40. Haftam bitmek üzere ama tek endişem kilosu Sizin prenses kaç kiloydu ?