Mrb güzel anneler ve anne adayları doğum hikayemi yazmayı düşünmüyordum ama burda çoğu anne adayı suniden korkuyor onlara umut olmak için yazdım. Hamileliğim hep kasık ağrısı bel ağrısı ve mide ekşimesiyle geçti çok şükür bebeğim iyiydi. 30 haftalarda yalancı kasılmalarım başladı. 39 haftaya kadar ara ara oluyordu sonrasında daha sık olmaya başladı ama kızımın niyeti yoktu gelmeye 41 hafta da mecburi yatışım yapıldı ebem hem ilk doğumun değil hemde haftan tam rahmin uyarılmayı bekliyor alttan fitil verip rahmini uyarıcaz sancın başlicak dedi saat 17.30 da fitil verildi 18 de hafiften başladı saat 21 de açıklığa bakıldı 3 cm açıklık var ama bebeğin strese giriyor kalp atışları kötü fitili geri almamız lazım bi de öyle gözlemlicez dediler tabi bnm moralim çok bozuldu sezeryana dönme riski vardı saat 03.00 sancılarım sıklaştı her sancı da derin nefes alıp bildiğim ayetleri okudum hiç bağırmadım faydası çok var tavsiye ederim 03.10 açıklığa bakıldı 6 cm olmuştu her an tam açıklık olabilir bebeğin geldiğini hissettiğinde seslen dedi lavaboya gidebilir miyim dedim doğumun başlamış izin veremem dedi sıkıştım dedim idrar mesanesini boşalttı gitti 5 dk olmadı geri geldi sancıyla bakacam dedi baktı süper doğum başlamış dedi ıkınma kısmı kolay olmadı bnm 15 dk sürdü ebe karnıma bastırarak destek verdi snra bnm meleğim dünyaya gözlerini açtı o kadar güzeldi ki pamuk gibi yumuşaktı teni su yutmuştu 8 saat yoğun bakımda kaldı ertesi günde çıkışımız yapıldı. 6 dikişim var İlk doğumum çok zordu hep kendi sancımla başlasın istemiştim korkarak gittim doğuma refakatçi kabul etmedikleri için doğuma telefonumu da kabul ettiler eşim sürekli msj atıp destek oldu hatta 6 cm açıklık olmuş dedim msj atmıştı doğum sırasında cvp veremeyince aradı durumun nasıl dedi doğum yaptım dedim şok oldu 😂 o güzel haberi bn vermiştim ona o da ayrı güzel oldu😍 diyeceğim o ki güzel anneler korkulacak bişi yok sonu o kadar güzel ki rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla alın kucağınıza inş sorularınız mrk ettikleriniz varsa cevaplayabilirim❤