Eaf Gyno ferro kullananlar ac karnına midem bulanıyor kusmaktan artik perisan oldum zaten sizde de oldu mu bazıları gece içiyormuş oyle mi yapsam
Kubra-kurt-aksoy Eaf bende de aynı durum var felaket midem bulanıyor 2 haftadır içmiyorum ilacı. Doktor kontrolünde doktoruma sorucam ne yapabilirim diye
Dilem_0301 Eaf bende kullanıyorum ilacı doktorum yemekten 2 saat sonra da içebilirsin demişti öyle içmek daha rahatıma geliyor içtikten sonra doğru düzgün yiyebileceğin birşey kalmıyor çünkü 😑
Kayasbht Eaf Demir ilacı aç karnına yemekten yaklaşık 1-2 saat önce kullanılabildiği gibi yemekten 1-2 saat sonra da alabilirsiniz önemli olan yemekle arasında zaman olsun hayvansal gıdalarla tüketildiğinde etkisini kaybettiği için . Bu arada eğer c vitamini ile alırsanız daha etkili oluyor ben portakal suyu ile alıyorum
Gulsenela Eaf beni de felaket yaptı ya kahvaltıdan iki saat sonra içip sonra da bi saat bişi yemiyorum ya da gece uyumadan alıyorum gerçi düzenli kullandığım söylenemez ya
aysesurucu Eaf merhaba ben geceleri uyumadan önce içiyorum . doktoruma sorduğumda içebilirsin demişti
Ys35 Bana doktor gece yatmadan önce iç dedi ve aç olmalısınız. Bir kere tok içtim yatmadan önce atıştırmıştım mide yanması, kusma ve ishal yaşadım gece felaketti. Bir daha tok içmem bana ders oldu.