Bugün tahlillerim yapıldı kan covid idrar yarın sabahta hayırlısıyla doğuma aliniyorum spinal sezeryan olarak 38+3 de doğurmuş olucam Allah herkese hayırlı doğumlar versin inşallah burda kalan son iki günüm 😇😇 çok çabuk geçti diyebilirim biraz zorlu son 3 ay geçirdim ama çok şükür sonuna geldik artık 🤗 sağ salim kavuşuruz inşallah 🙏 benimde sizlere anlatacağım güzel bir hikayem olsun isterim. Umarım güzel geçer ve çok çabuk toparlanırım. Yeni bir hayata geçiş nasıl olucak hiç bilmiyorum biraz korku biraz heyecan biraz telaş biraz tereddüt herşey var şuan bütün duygular birbirine geçmiş durumda 🤷 ilk gördüğüm an neler hissedicem hiç bilmiyorum henüz o duyguya bürünemedim sanırım içerde hissetmek başka direk temas kurmak başka en güçlü bağ sanirim ozaman kuruluyor insan bunu hiç yasamicak saniyo çocuğu olanlara bakıyorum insanın çocuğunu sevmesi nasıl bir duygu ya hissedemezsem diye korkuyorum sonra doğuran arkadaşlarım doğunca öyle olmuyor deyince icim rahatlıyor 😇 demekki kucağa almadan bazı annelerde babalar gibi tam idrak edemiyor..
Yarın benimle beraber doğumu olacak annelere de kolay doğumlar diliyorum rabbim yardımcımız olsun 🙏🤗 daha zamanı olan annelerede kolay hamilelik geçirmeleri için duaciyim çünkü çok çalkantılı bir dönem inişli çıkışlı her anlamda kötü tecrübe edinen annelerimize en acıları en en en güzellerle unutması içinde ayrıca duacyim rabbim daha daha guzelleriyle acilarinizi unuttursun hafifletsin 🙏
Herşeyin en güzeline layığız 🌺💐