EmineYavuzhan1 Yeniglnnnnn Muayeneye 100 ikili teste de 150 verdim canım Güneşli Yaman Tıp Merkezi Eray Balcan "
Nilaylks Yeniglnnnnn benim hastanemde muayene ücreti 310 tl ikili tarama testine de 80 tl gibi bir şey vermiştim
Kumral5 Bende ozelde yaptiricam muayene de oluyormusunuz normalde devlete gidiyorum ama yapmiyorlarmis yasadigim ilcede 1ozel hastane var aradim bana 300 tl muayene 100 tlde ikili test dedi bana muayene parasi cok geldi
Prenses21 Kumral5 devlette yapiyolar canim ya nedn yapmiyoruz demisler ki bn normalde muaynelerimi ozelde 120 ye yapiyorum kandir ikililidr devlete gidiyorum
Yenibirannee Ben daha gecen hafta cuma gunu yaptirdim ozel hastanede 144 tl odedim bende fazla bekliyodum burda okudukca 500 lira gozden cikarmistim valla 😂😂
Kumral5 Prenses21 6yil once olk gebeligimde yapmislardi simdi ne degisti bilmiyorum ozelde yada arastirma hastanesinde yapabilecegimi soyledi doktorum burda yapilmiyor dedi arastirma uzak bide randevu sorunh var diye ozelde yaptirayim diye dusundum ama 300 tl muayene oldugunu dusunmemistim acikcasi yaptirmayacagim oyuzden 😞
Alyaveannesi Yeniglnnnnn ozel bolge bana 350 dedi muayane ucreti haric birde 150 tl de muayene ucreti