Prenses21 Kizlar konularla alakasi yok size bi soru sormak istiyorum pazar gunu disari cikma yasagi vr biliyorsunuz bnim pazar aksami anneme gtmem lazim gunduz malesef gdemiyorum esim calistigi icin acaba ceza keserlermi yada biseyleri bahane edebilirmiyim
Syma-ma Prenses21 ben ev taşıdım eşime izin vermedikleri için ctesi pazar gittik temizlik yaptık mecbur hiç denk gelmedik polise bişey olmadı 😊
Mom041 Prenses21 ben de çıkıyorum akşamları kendi aracımla annem ve kayınvalideme problem yaşamadım. Sonuçta şehirler arası dolaşmıyorum keyfi de değil yani. Millet gibi kalabalık ortam da alem yapmıyoruz sonuçta
ratatosk Prenses21 yakalanırsanız yazarlar geçerli sağlık sorunu vs gibi bir mazeretiniz varsa izin alabilirsiniz.
Syma-ma Prenses21 arabayla 20 dk ilk mesafeydi tabi anayola girmedik aynı şehirde olduğu için aralardan gitmistik
mirikelam Prenses21 cezaların kanunen bi hükmü yok bunu gelecekte göreceğiz. Siz kendinizi kısıtlamayın
Mlk8 Prenses21 yasak cuma aksam 9 da baslayip pazartesi sabah 5 e kadar devam ediyor. Sadece yürümek mesafesi kasap market manav gibi yerlere gidebiliyorsunuz onlarda saat 10 ile 5 arasi acik
Cevirmenannee Prenses21 heee kısıtlama o ya hangi şehirdesin ? Durumu anlatıp gidebilirsin bence bi şey olmaz eğer polis falan durdurursa
Gizmolata Prenses21 izin alın canım veriyorlar, hamileyim rahatsız hissediyorum annemin yanına gitmem lazım falan diyin zorluk çıkarmıyorlar
Prenses21 Mlk8 ben otobusle gtmistim hafta sonu aliyolsrdi otobusler calisiuodu bnim icin aksam sıkınti