Srfdmr37 Omur13 yulurtlama sonrası göğüs hassasiyeti var ama o oluyoru önceden de başka yok şuan ssizim varmı
Omur13 Srfdmr37 şu an beni en çok ümitlendiren göğüs hassasiyeti daha önce böyle olmazdı onun dışında çok bisey yok kasik batması var ama o daha önceleri oluyordu sizin ilk gebelik mi olcak
Omur13 Srfdmr37 ben 40 yaşındayım 2 kızım var 3 e gec kaldım aslında ama son bi defa denemek istedim ama senki ilk defa gibi çok heyecanlıyım hayırlısı artık Rabbım sizlere nasip etsin
Trabzon6161 Benimde 1 mart bende göğüs hassasiyeti yok ama göğüs uçlarım cok Agiriyor ilk kez bu durumu yaşıyorum ve sol kasıkta arada ağrı oluyor bu ay inşallah çift çizgiyi görürüz
Omur13 Trabzon6161 benimde öyle sag göğüste daha fazla uçlara doğru agri var bide yumurtlama döneminden bu yana hep beyaz akinti var bakalım hayirlisi
Zeynep5353 Omur13 benimde canm gögüs agrim var dokunamıyom bile bazen kasklarm barma oluyo 8 günüm aşilamada
Trabzon6161 Zeynep5353 ay cok üzüldüm cok seni cok iyi anlıyorum rabbim en kisa zamanda sağlıkla versin benimde adet günüm yarın olmam ınsaallah
Obenimdunyam 4 Mart bu ay sadece folik asit aldım düzenli bi ilişkim de olmadı Mayıs ta kürtaj oldum her ay bekleyip adet olmaktan yoruldum nasibimizde varsa olur göğüs hassasiyeti var bu ay ilk defa oldu bakalım hayırlısı olur inşallah
Trabzon6161 Obenimdunyam nasil bir hassasiyet benimde yarın adet günüm bende de var hassasiyet koltuk altıma doğru cok acıyor
Obenimdunyam Trabzon6161 benim de 4 gündür koltuk altına doğru sğrı oluyor bide beyaz akıntım var inşallah hamileyizdir