Bugün haftam 7+0. Kendi deneyimlerimle ve gözlemlerimle başkalarına da fikir vermek açısından burada deneyimlediğim 4 doktoru anlatmak istiyorum. Öncesinde belirtmek isterim ki her doktorun çok seveni de var çok sevmeyeni de. Sadece ufak bir fikir olsun istedim.
Acıbadem’den Orçun beye bir kadın hastalığım için gitmiştim. Sizi en ufak noktalara kadar bilgilendiriyor ve farklı bakış açılarıyla tedavinizi ayarlıyor. Doğum için tekrardan gitmedim. Çünkü hem konuşma şekli biraz durgun hem de bu dönemde çok da ayrıntılarda boğulmak istemedim. Ama bir kadın hastalığım olursa onun kapısını çalarım.
Özel muayenehanesi olan Aybala hanıma gebelik planlama aşmasında gittim. Muayenede açıklayıcı ve bilgilendirici. Sizin aklınızdaki her şeyi sormanıza gerek kalmadan öğreniyorsunuz. Sadece birkaç google yorumundan ötürü bir daha gitmedim.
Güvençer&Çiftçi kliniğinden Çağlar beye suda doğum tecrübesini bildiğimden gebeliği ilk öğrendiğimde ve keseyi görmek için gittim. Çok durgun olması ve sordukça bilgilendirmesi bana gerekli enerjiyi vermedi. 7-8 ay bir enerjiye ihtiyacım olacağını düşündüm çünkü.
Özel muayenehanesi olan Hakkı Sencer beye bugün gittik. Bebeğimizin kalbini duyduk. Hakkı Sencer bey gerektiği kadar sakin ve gerektiği kadar bilgilendirici geldi. Gerektiği kadardan kastım bana gerektiği kadar o yüzden siz farklı bir izlenim edinebilirsiniz. Sadece suda doğum düşündüğümden o konudaki tecrübelerini bilmiyorum.
Güvençer&Çiftçi kliniğinden Şermin hanımı da tanımak istiyorum. Onun hakkında da olumlu dönüşler okudum hep.
Bunlar benim düşüncelerim her doktor her gebeye iyi gelemiyor onu düşünerek doktorla iletişim kurmakta fayda var. Umarım herkes içine sinen bir doktorla yolculuğunu sağlıkla tamamlar.