Ly020818 31+3 gebegim sabah bulantilarim tekrar geldi buna ek olarak isthasizlik saat sekizden beri uyanigim henüz kahvaltı yapmadım aç bile hissetmiyorum kendimi iştahsızim kahvaltıda ne yiyeceğimi bile bilmiyorum
midekoruyucu Ly020818 ayy yeminle bu yorumları okudukça 3.trimester olmaktan korkuyorum 😢 çünkü ilk aylar çok çektim
Tatliskoo Ly020818 bulantim yok ama bendede istahsizlik var zorla yiyorum 😔 bi tek olunca hic gitmiyor yaa 🤷♀️
2prensannesl Ly020818 30+5 haftalık hamileyim bende sizin gibiyim mide bulantilarim yeniden geldi mide yanması hiç bitmiyor zaten zor süreçlere tekrardan merhaba dedik galiba 🤗
Ly020818 Meryemkale vallahi bende aynı durumdayım sıfır iştah yemesem olmaz . Yesem zorlasam midem alt üst oluyor Allah yardım etsin
Ly020818 midekoruyucu bnde dört buçuk aya kadar berbat bi şekilde mide bulantısı yaşadım biraz rahatladım derken tekrar başladı
Tuba18 midekoruyucu herkesin bir olmuyor bende korkuyordum bulantım gelir ama gelmedi sadece bazı günler çok halsiz oluyorum onun dışında çok güzel gidiyor
Meryemkale Ly020818 ya bu 3.trimesterde bişey vvar sanırım gerçekten 2 gündür kahvaltıdan sonra midem bi bulanıyo bi değişik haller içine giriyo Allahım başa dönmek istemiyorum 🥴😭🤔