ysfali06 Daniellaa çoğu gebenin aşağıda oluyor zaten zamanla çıkıyor yukarı. Benimde aşağıdaydı çıktı yukarı çok şükür. Haftanız kaç bilmiyorum ama 30 haftaya kadar çıkıyormuş.
kplmn Daniellaa benimde öyleydi doktorun tavsiyelerine uydum en özellikle çalışıyorsanız rapor talep ediniz ben dinlendikten sonra daha iyi oldu 24 haftalık falanken yukarı çok şükür.. inşallah sizinde öyle olur 🤲🏻😌
Drnzgn Daniellaa bendede olmuştu hatta biraz değil baya asagidaydi sonra haftalar ilerledikçe duziyor canım o benimki duzeldi
Burcu6714 Daniellaa Benim de aşağıda 30 haftalık olduk maalesef çıkmadı yukarıya.Ev işi ve cinsellik yasak dedi doktor.Başlarda çok korkuyordum ama tek dezavantajı sezaryen olacağım sadece.🙏🏻İnşallah sizinki çıkar yukarıya
ysfali06 Daniellaa o haftalarda benim de aşağıdaydı. Doktor zamanla çıkar dediği için hiç sormadım muayenede aklıma gelmedi bile en son 32de aklıma gelince sordum çıktı çıktı dedi.
Peraaaa Daniellaa cok enteresan bende cinsellik serbest dedi ama asla yapmam.. Genelde yasakmış zaten.. Kaç haftalıksınız
Peraaaa Daniellaa banada o civarlar teşhis koydu bakalım ne olacak İnşallah ikimizde güzel haberler alırı
kplmn Peraaaa ağır kaldırma, ilişkiye girme, bir yere parmak ucunda uzanma, gerilme hareketleri yapma, ayakta uzun süre kalma gibi gibi.
Burcu6714 Daniellaa de başta ben de epey korktum ama dikkat ederseniz- ki ben ediyorum-hiç sıkıntı yaşamazsınız inşallah