Elvinferide Sareveannesi bende 34+3 de 2500 du benim 37 hafta da doğum olacak 3000 kilo olur mu acaba
Elvinferide tahamesus bence normal benim de 2500 du o hafta da erken doğum riskiniz yoksa ortalama 3500 kilo olur bebeğiniz benim erken doğum olacağı için endişeliyim
Hilalsny tahamesus benimde 2500 fu 34te canim gayet normal her bebegin gelisimi farkl lutfen unutma birde kiyaslama burda kmseyle kendini ve bebegni :) doktorun iyi dediyse iyidr ;)
tahamesus Elvinferide inşallah zamanında gelir sağlıkla gelir. Benşm riskim yok galiba doktorum demedi. Sancım çıkmıştı ama pazartesi gittiğimde kanala girmemişti.
Hilalsny ayseeerl13 36+4 te 2900 doktorum 2 haftada 400 gram almis. Guzel gidiyo dedi doktorum boyuda 50 cm olmus :)
tahamesus Hilalsny yani doktorum da beni üzmemek için dedi gibi hissettim. Ama teşekkür ederim rahatladım 🤗
maviruya ayseeerl13 36+0′ım 2800 dedi kilosuna. Doğmak istiyor oğluşum aceleci biraz doktor tutmaya çalışıyor en azından 1,2 hafta daha :)
Hilalsny tahamesus yok canim ya doktor hic oyle sey yapar mi az olsa kilo aldirici seyler soylemesi gerekir zaten :) icini ferah tut