kiiraaz Merhaba kızlar🙋🏼♀️ Pamuklu,kaliteli bir hastane çıkış seti arıyorum. İsme özel nakışlı falan yapan yerler de olabilir. İnstagram,Trendyol gibi yerlerden önerebileceğiniz butikler var mı?
pinar92_ kiiraaz instagram butikbebecik hem diğer sayfalara göre gayet uygun fiyatı hemde güzel isimli set gönderiyorlar bakın derim 😊
Sedagb kiiraaz ben tuğba kuğudan sipariş verdim. Daha önce nevresim almıştım oradan çok güzel çıkınca hastane çıkış setini oradan sipariş verdim.
04052016mh kiiraaz unıqon dan isimli 10 şu hastane çıkışı almıştım oğlum da çok güzel geldi beğendim şimdi doğuma yakın yine Ordan alırım 😊
Bsmlh kiiraaz isimli olan tulum aldım damladizaynn sayfasından 50 TL ama hastane çıkışımı beyaz aldım onuda mandal_bebe sayfasından hem yüzde yüz pamuk hem kansorejen içermeyen sık
Tugba97 İnstagram da Lisa tasarım diye bir sayfa var kuzenim isimli 10 lu hastane çıkışı yaptırdı gayet güzel yumuşak ve %100 pamuk ürünleri ayriyeten kapı süsü de yapıyor bende inşallah oradan yaptıracağım 😊
iremmm-96 kiiraaz bende uniqon dan aldım hem instgrma siteleri hemde Web adresleri var cok güvenilir 10 lu hastane cıkış seti aldım yanına da baskılı yastık hediyeliydi takı yastığı olarak kullanmayı düşünüyorum cok güzel çeşitleri var. Ayrıca hiç baskı gibi değil ele gelmiyor yapışmıyor cok gĞel baskı yapmışlar 200 TL idi
Nursel67 @kiiraaz ben çiçek sepetinden yaptırdım ürünün kalitesi güzel pamuklu ama daha kullanmak nasip olmadı ☺️
morpella kiiraaz butikbebecijten yaptırdım kargomun gelmesini bekliyorum kumaş kalitesini henüz bilmiyorum
Sevdalianne kiiraaz az once siparis verdim trendyoldan bebitof markali 10lu 129 tl. Daha once bebeklerine bu markayi alan arkadaslarim onerdi kumasi cok güzelmiş kanserojen madde yokmus. Bi de fotograflik nakışlı tulum yaptircam instedan
morpella kiiraaz uniqon.tr dende oğluma yaptırmıştım geçen sen gayet güzeldi kalitesi ama pahalı olduğu için kızıma yaptıramadım ordan
morpella kiiraaz bugün kargom elime ulaştı çok güzel bi kumaşı var penye baskısıda güzel tavsiye ederim instadan aldım butikbebecik diye bi sayfadan
Asya94 morpella bende kargomu bekliyorum butikbebecıkten yanında kumaş bez de geliyor mu ? Çanta gibi olan ?
Kkkkbbrra morpella kiiraaz uniqodan yaptırdım bende 10 lu hastane çıkışı ısme ozel hemde yanında yastık hedıye edıyorlar cok şık :) mutlaka ordan yaptır canım