ikincimucizemmmm Yasinimmm ben şuan için ayakta kılıyorum canım ilk oğlumda doktor eğil kalk yapma demişti oturarak sandalyede kıldım doktorunu dinlemelisin Allah senin içini biliyor
Bsmlh Yasinimmm banada yatış ve egılmek yasak oturarak kılıyorum yere oturmuştum onada olmaz dedi artık allahım biliyor sandalyede oturarak kılıyorum🙈
sntn Yasinimmm yat diyorsa yapacak bir şey yok dinimiz kolaylık dini hasta olanlar yatalak olanlar gözleriyle bile kılabiliyor sonuçta
nisotti Sagliginiz nasil elveriyorsa oyle kilin. Dinimizde oyle diyor. benim bir sorunum yoktu 40 hafta dogurana kadar ayakta kildim
dilsinati nisotti merhabalar. Bende ayakta kılmak istiyorum. Ayakta kılarken rukü ve secdeyi imâ yolu ile mi yaptınız? Yoksa ilk başlarken ayakta başlayıp sonra mı oturdunuz? Ve ayakta tamamen kıldıysanız diyelim 12 rekat tamamını mı imâ yolu ile mi kıldınız?
Aysn0232 Yasinimmm canm eğer doktor ayakta durman sakıncalı dediyse fetva olarakta oturarak kilabiliyorsun 🌹 rabbim acil şifalar versin inşallah ❤️
umrumdadegil dilsinati Eylul41 post 2021 de açılmış ve kişiler de en son 2021 de aktiflermiş size cevap veremezler malesef 🥲
Eylul41 dilsinati ilk başlarken ayakta kiliyorum ilk rekati ama sonra oturuyorum benim yeri egilmem yasak koltuga ya da sandalyede kilacaksam oturuyorum ve karnim cok sis oldugu icin tam secde ruku olmuyor
Eylul41 Yasinimmm bende riskliyim serklajliyim koltukta oturup kılıyorum egilmek oturmak banada yasak. Zaten ben kendimde yapmam ama dinimizin kolayligi var ben sandlayede koltukta kiliyorum