Ahsen333 Yuceroglu kendi isteğiniz miydi bende kararsızım yaptırayım daha güvenilir diyorum doktor pek oralı değil gibi geldi bana 10.haftam bitecek hala düşünüyorum
Yuceroglu Ahsen333 kendi isteğimle olsa keşke. Burun kemiği kısalığı çıktı bizde doktorum risk dedi yaptırdık bugün bakalım 🙄
magnolia_ HappyMom iyi kandiller gebişler 😊 Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin hepimizin evlatlarına sağlıkla kavuşmasını nasip etsin hepimize hayırlı doğumlar ve hayırlı evlatlar nasip etsin işallah 🙏🙏🙏
Gokceeeee-_ HappyMom Kandiliniz mübarek olsun güzel Anneler ve benim gibi Anne adayları Rabbim evlat acısı göstermesin hayırlı evlatlar yetiştirmek nasip olsun sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin isteyen dileyen herkese nasip olsun inşallah 🤲🏼🥰
Sevgi1907 HappyMom kandiliniz mübarek olsun rabbim isteyen dileyen herkese hayirli evlatlar hayirli dogumlar nasip etsin inşallah 🤲 🤲 🙏 🙏
Ilkim_34 HappyMom hayırlı kandiller rabbim bu güzel günde bütün dualarımızı kabul eylesin inşallah evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin anne olmak isteyen bütün anne adaylarına evlat nasip etsin kulaklarını boş bırakmasın inşallah bizleri de evlatlarımızı da yolundan ayrılmayan Saliha kullardan eylesin inşallah Regaip kandilimiz mübarek olsun 🤲🕋♥️
Mom0101 HappyMom amin..🙏 hayırlı kandiller herkese kolay dogumlar, bebek bekleyenlere güzel haberler, sıkıntısı olana bol şifa. 🙏🙏🙏
Ciciannem27 HappyMom Anlam ve gönül dünyamıza ışık tutan Regaip Kandili hepimiz için mübarek olsun ❣️
Damla_190 Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız Miraç kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun. Regaib Kandiliniz mübarek olsun!🙏🏻❤️
Tcrblianne Hayırlı kandiller Allah’ım tüm dualarımızı kabul etsin inşallah hepimize sağlıklıca bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 😇