Htcnrmllslhgl HappyMom regaib kandilimiz mübarek olsun rabbım büyün hamilelerin doğum yapacak olan annelerin yardımcısı olsun hayrlısıyla bebeğini kucağına almayı nasıp etsin bu mübarek gece hürmetine rabbım dualarımızı kabul etsin inşallah bir avazda doğum yapmayı sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasıp etsin🤲🏻
Malidlgz HappyMom Hayırlı kandinler Güzel Anneler her zaman içinizden geçenler kabul olsun inşAllah bugün ellerimizi miniklerimize açalım ve Rabbime nasip ettiği için bin şükür edelim ve sağlıkla sıhhatle doğar inşallah diye dualarımızı edelim 🧿🙏🏻🙏🏻♥️
Yuceroglu HappyMom Hayırlı kandiller herkese 🌼 Bugün Nipt testi yaptırmaya gidicem. Bol bol dua istiyorum sizden kızlar 🙄
Ahsen333 Yuceroglu kendi isteğiniz miydi bende kararsızım yaptırayım daha güvenilir diyorum doktor pek oralı değil gibi geldi bana 10.haftam bitecek hala düşünüyorum
Hayalleredogru Herkese hepimize hayırlı kandiller öncelikle rabbim hepimizi evladına sağlıkla hayırla kavuştursun evlat hasreti çeken ve hakeden herkese rabbim evlat nasip etsin🤲🏻
Ceylan123456 Hayırlı kandilller herkese❤️ Bebek isteyen bizlere rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah, bebeğini kucağına almaya gün sayan annelerde sağlıcakla kucaklarına alırlar inşallah ❤️ Dualarımızda birbirimizi unutmayalım❤️
Hamileyim-mutluyum HappyMom Hayırlı kandiiler arkadaşlar Rabbim bugün yapılan tüm ibadet ve dualarımızı kabul etsin inşallah
Ayselaysun HappyMom amin herkese hayirli kandiller tek duam hepimiz sağlıklı bisekilde bebeklerimizi kucagimiza almak
Anne12-3 HappyMom hayırlı kandiller hepinizin kandili mübarek olsun allahım kimin ne duası varsa kabul etsin 🙏🙏