Ozlemm35 Merhaba annişler 🌼🤍 2 gündür progestan fitil olarak kullanıyorum , kahverengi lekelenmem daha çok arttı , kaç gün kullandıktan sonra geçti acaba ? 5+3 🤰
Smyrayldrm Ozlemm35 ben agzımdan alıyrm cnm lekem durdu 1 hafta snra geldı kullanıyorum sureklı ıste kahverengı senınkıde demı cnm
guney15 Ozlemm35 merhaba 15 haftalık hamileyim tüp bebek sabah akşaö 300 mg koyuyorum halad küçük küçük kahverengi oluyor doktoruna danış genede
pia34 Ozlemm35 birikmiş olan geliyordur, max 1 hafta içinde bitecek merak etme. kırmızı kan gelmediği sürece sıkıntı yok.
serozzz Ozlemm35 koyu kahve lekelenmem oldugunda 2 gun progestan artigiyla gelmisti doktorum normal demisti.Vajinadan kullanim daha etkili doktorum her gittigimde tekrar eder. Doktorun ne dediyse oyle yap bir kac gune gececektir. Gecmis olsun cok cok.
Smyrayldrm Ozlemm35 dınlen xnm benim az gelıyo 2 satte bır ayaga kalınca yorulsam oluyo ama sen dr danıs veya gıt yanı ona gore bebegın ee bakar allahım bebeklerimızı sag saglım kucagımıza versn 🙏🙏
Ozlemm35 Smyrayldrm ahhh canım benim çalışıyorum bide düşün halimi 🤭 2 gündür kullanıyorum daha ama bakalım 2 gün önce kontrol e gidip verdi doktorum iğne yaptılar bide ..
Ozlemm35 pia34 oohh çok teşekkür ederim canım benim , ilk gebeliğim bide çok küçük minimiinacık korkuyorum :(
Smyrayldrm Ozlemm35 oo kolay gelsin cnm isiniz zorms. Bana da ıgne vurmuslardı hapa dewam edıyrm ama seninki yerlesme lekesı de oabıkjr benımkı 12 haftalık olduk bugun
pia34 Ozlemm35 benim de öyle ilk gebeliğim. ben de aynı süreçten geçtim kanamam oldu yattım hep sürekli. ağrım da vardı. hem progestan hem de prluton iğne oluyordum. doktor kahverengi kanama artabilir korkma, içeride biriken gelecektir dedi. kırmızı kan gelmediği sürece sıkıntı yok kahverengi çok sorun değil dedi. o yüzden stres yapma. hatta bende kırmızı kan da gelmişti acilen doktora gitmiştim ama şükür bir şey olmadı. 1 hafta sonra kesildi kanama. şu an 24. haftadayım şükürler olsun.ilk 3 ay sıkıntılıydı baya.
Ozlemm35 Smyrayldrm rabbim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah ♥️ umarım geçer biran önce .
Ozlemm35 serozzz çok çok teşekkür ederim canım benim ♥️ Fitil olarak kullanıyorum inşallah geçer insan korkuyor çünkü
Ozlemm35 pia34 öncelikle çok geçmiş olsun rabbim sağ salim kucaklarımiza almayı nasip etsin inşallah🤍🤰 çok teşekkür ederim için rahatladı birazcık 🤍