Gulsah_1626 Çarşamba sabaha karşı nişanın geldi düzensiz belimde kasığımda sancı oluyodu adet olucakmış gibi bu sabah kalktığımdan beri 10 dakikada bir belimden aşağı doğru kasıklarımda sancı oluyo doğum sancısımı acaba yalancı sancımı 38+6 dayım
Burcinisp88 Gulsah_1626 10 dkda bir düzenli ise sancılar başlamış olabilir. Yapancı sancılar düzenli olmuyor çünkü. 28den beri yalancı sancılarım var. 38im suan. Doktorunuzla irtibata geçin bence. 5dkda bire indiğinde hastaneye gitmeniz gerekiyor😊 sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Vera18 Gulsah_1626 hemen bir sıcak duşa girin çıktıktan sonra da sancılar devam ediyorsa doğum sancısı dır 🤗 ben öyle anlamıştım 20 25 dkda bir ağrım vardı arada 2 saat geçti anlayamadım hemen sıcak bir duş aldım çıktıktan sonra yattım tekrar 2 dk sonra gözümü sancıyla bir açtım sonra dedim bu bu doğum sancısı saat 1de başladı sabah 5e kadar evde kendim idare ettim 10 dkya bir düşünce gittik bizim yolumuz uzundu bir de kar vardı yoksa daha da beklerdim heralde. Sancınız geldiğinde olabildiğince evde idare edin bir aksilik yoksa.
Gulsah_1626 Burcinisp88 teşekkür ederim dün görüştüm nişan geldiğini söyledim sancılarını takip et 5 dakikada bire düştüğünde hastaneye gel dedi o da
Burcinisp88 Gulsah_1626 hareketsiz olmayın. Çömelin çıkabiliyorsanız merdiven çıkıp inin. Pilates topunuz varsa hareketle karşılayın kasılmaları. Bana bu şekilde söyledi doktorum. Allah yardımcınız olsun. Kolay doğumlar dilerim 🌸😊
Gulsah_1626 Burcinisp88 dayanamıcağım sancılar değil gelen sancılar ama düne göre daha şiddetli oyüzden acaba doğum sancısımı yalancı sancımı anlayamadım sormak istedim hareket edince daha rahat geçiyor gerçekten
Burcinisp88 Gulsah_1626 aynen hateketli olunca daha rahat karşılıyormuşsunuz sancıları. Kolay bir doğum diliyorum 🌸❤️
Gulsah_1626 Vera18 bende duşa bi gireyim o zaman dayanabildiğim kadar dayanıcam bende evde hastane 10 dk mesafede zaten teşekkür ederim ☺️