Gzmlgn Günaydın, Merhaba Arkadaşlar 😊 Ben 5+3 hamileyim ilk hamileliğimi adetimden bir gün önce öğrendim test sonucum 587ydi ertesi gün doktora gittim beni karından ultrasona aldı evet var ama daha çok minik dedi 🙈Bir hafta sonra gel dedi. Dünde bi hafta oldu fakat farklı bir doktora aldım randevumu. Ona anlattım ve ultrasonla baktı bişey görünmüyo diye . Kan testi tekrarı istedi . Tabi ben çok üzüldüm tahlil sonucuna kadar ağladım falan 🥺 sonra sonucum 6629 çıktı 🤷🏼♀️ Doktorun yanına gittim bana 1 hafta sonra tekrar geldi . Bi sorun varmıdır risk falan dediğimde kanaman ağrın var mı dedi yok dedim çünkü gerçekten çok iyiyim hiç böyle aşırı belirtilerini görmedim . 🙈 görünmemesi normal mi sizce ? İlk doktorun ne gördüğü zaten muallak oldu 😱umarım zaman verip okumustursunuz şimdiden teşekkür ederim böyle veya benzeri durum yaşayan varsa yorum yazmınızı rica ediyorum 😊
Ayten-1907 Gzmlgn ben de aynı durumu yaşadım hatta eşim bile inanmadı hamile olduğuma çünkü hiç belirttim yoktu.. Doktor da görmediğini söyledi… Ama Bi sıkıntı olmadı 35. Haftam dayım. İnşallah Bi sorun yoktur canım en iyi sonuç almak için 7-8. Haftalar 🤗.. Umarım sıkıntı yoktur olumsuz olmak istemiyorum ama görünmüyorsa dış gebelik veya Allah korusun sağlıklı gebelik değil diyorlar… Rabbim yar yardımcın olsun 🌺🌺🌺
[silindi] Gzmlgn erken zaten canım sıkıntı yoktur içini rahat tut öğrendikten sonra doktora ilk 6 7 8. Haftalarda gitmek daha güzel aslında ama biz acele ediyoruz işte. Sende kese görmediyse daha şöyle 8. Haftanda falan gitsen güzel olur kalp atışını da duyardın hem nacizane fikrim
Gzmlgn Ysn kan tahlimimi yapalım vajinal ultrasonmu dedi bende kan dedim kan tahlilimde yüksek çıkınca öyle dedi 🙈
Gzmlgn [silindi] evet acele etmekten oluyo sanırım sabır edemedim 🙈 Allah razı olsun içimi rahatlattın 😇
anokta Ben ilk gittiğimde bebek 4-5 haftalıktı, alttan bakışı görülmedi. Doktor o yuzden bir hafta sonra gel, üzülme bazen erken görünmez dedi. Bir hafta sonra gördük çok şükür 🙏 Değerin çok yüksek bence sorun yoktur, içini ferah tut ve bebeğine güven 🌼😌
Gzmlgn anokta çok şükür 🤲🏻 Çok sağol içimi ferahlattın 😇 Biraz dayanaz artık en azından olabiliyormuş onu duymak bile yaşayan birinden insanı biraz daha sakinleştiriyor Allah razı olsun 😇😊😊
ysfali06 Gzmlgn adetim 5 gün falan geciktiğinde test yaptım pozitif görünce doktora gittik sadece kese vardı o zaman hafta kaçtı bilmiyorum. Bebek ve kalp atışı için 10 günde Bi gelmen lazım ne zaman duyulur belli olmaz dedi doktor. 10 gün snra gittiğimizde kalp atışını duyduk. Şuan 33+4deyiz çok şükür. Sizinde İnş yakın zamanda bebiş görünür kalp atışını duyarsınız 🤗
Aynur-13 Gzmlgn bende 5.haftamda keseyi görmüştük 6.haftamda bebeği gördük oda minicikti çok normal böyle olması beta değerin yükseliyormuş ne güzel bir hafta sonra tekrar git inşallah herşey güzel olur