iremgun ben de hastanedeydim bir türlü yazamadım. Bugün gittiğim doktor da coraspin tavsiye ederim dedi, ben konyadayım en az 4-5 doktor gezdim, bir türlü memnun olduğum bir doktor bulamadım. Bugünkü doktorum kanamanın sebebinin enfeksiyon-polip ya da yara gibi bir şey olmadığını söyledi, yumurtlamaya bağlı olabilirmiş ama ilkinde 1 damlaydı ikincisinde neredeyse bir ped dolduracak kadardı yani bunun bir sebebi olmalı ama baktı hiçbir şey görünmüyor çok az daha kanama alanı var bu ay böyle olabilir dedi. Düşük yapmadan 2 gün önce gittiğim doktor vajinal olarak değil ama karından ölçmüş, bugün doktor ona bakıp uzunluğu da iyi görünüyor dedi. İdrara sık çıktığımı karnımda kramp olduğunu söyledim ama idrar yolu enfeksiyonuna daha yeni bakılmış bir sorun yokmuş şu an bakmamıza gerek yok çok su içiyorsundur dedi. Gerçekten ben hangi doktora gideceğimi şaşırdım artık. Bir de dediğim gibi bu gen düşüğe sebep olmaz diyorlar tedbiren kan sulandırıcı kullandırıyorlar, eğer emin olunan bir şey olsa kan sulandırıcı da başlatmazlar ve kan sulandırıcı kullandığında bebeğini sağlıkla kucağına alanlar da var, ben hala bir şekilde bu genin önemli olduğunu düşünüyorum. İnşallah operasyonunuz güzel geçer, hamileliğinizin devamını da sağlıkla geçirirsiniz 🙏🏼