iremgun ben hamileliğimin ilk üç ayında doğudaydım, orada hiç ilgilenilmedi, hep sağlıklı deyip gönderildi. 4.ayda izne memleketimize geldik yine sağlıklı dendi ancak idrarda enfeksiyon var dedi doktor üromisin verdi, üromisini içtiğim gecenin sabahında benim de çok kanamam oldu, hastaneye gittik doktor gelene kadar bi lavobaya girmem gerekti o sırada suyum gelmiş ben de anlamadım tabii ki ne olduğunu sadece ebelere lavaboya bir şey düştü dediğimi hatırlıyorum ama su olabileceğini hiç düşünememiştim. Düşükten 2 gün önceki muayenede vajinal olarak değil ama karın ultrasonunda rahim ağzı uzunluğu normal çıkmış. Pıhtılaşmam varmış aslında ama suyum geldiğinde bebeğimin kalp atışı vardı. Pıhtılaşma olan genimin doktorlar ısrarla düşüğe sebep olmadığını söylüyorlar ama ben çok okudum bu gende pıhtılaşma olup 2.trimesterda düşük yapıp sonraki hamileliklerinde kan sulandırıcı kullanıp sağlıkla doğum yapanları. Ben ilgili olduğunu düşünüyorum ama doktorlara bir şeyleri anlatmak çok zor. Benim kürtaj sonrası prolaktinim düşmemiş, ilk gittiğim doktor bunu önemsememiş, folik asit b vitamini ve coraspin verdi 2 ay kullan ve korunun dedi, başka bir doktora gittik o coraspin yumurtlama bozukluğuna sebep olur onu bırak ve korunma, bu senin genin, genini değiştiremeyiz hamile kalınca kan sulandırıcıya başlarız dedi, prolaktini düşürmek için ilaç verdi, 4 kez kullandım bu sefer de çok düşmüş. Sonra rahim içi enfeksiyondan şüphelenildi antibiyotik kullandım geçti zannettim 2 seferdir ilişki sırasında kanama oluyor, öğleden sonra doktora gidicem. 5 ay oldu düşük yapalı ama o zamandan beri hamile kalmamam için tüm vücudum inatla uğraşıyor. Allah sizin bebeğinize sağlık ve hayırlı ömür versin inşallah. Rahim ağzı içinde serklajdan önce birkaç doktora gitmenizde fayda olduğunu düşünüyorum, 16.haftada düşün yapan bir arkadaşıma da tekrar hamile kaldığında serklaj denmiş ama o başka bir doktora gittiğinde doktor gerek olmadığını söylemiş, sağlıkla da hamileliğini geçirip doğumunu yaptı. İnşallah sizin de gerek kalmaz serklaja🙏🏼 Bu arada bana previa falan denmedi yani düşükten sonra hangi doktora gitsem önceki hamileliğini kafandan çıkar diyor öncekinin sebebini araştırmama kızıyorlar ama doğru dürüst bir sebep bulunamadığı için ben de tekrar hamile kaldığımda aynı sorunları yaşar mıyım diye korkuyorum ama maalesef doktorlar net bir şey söyleyemeyiz diyip geçiyorlar.